Havlu atıyorum...

Kodla Büyü

alwaysonline

Aktif Üye
BT öğretmeniyim ve neresinden tutsan elde kalacak bir sorunun içindeyim.
Bilişim teknolojileri öğretmeniyim desem dersim yok.
Tamirciyim desem ünvanıma yakışmaz.
Formatör dediler sadece format atan adam olarak tanımladılar.
Bt rehberi dediler göre tanımımızın ne olduğunu ne biz biliyoruz ne de görevlendirmemizi yapanlar.
Bir bt öğretmeni olarak çok acı ama her okula gittiğim gün branşımdan nefret ediyorum.
Beni duyan bir yetkili varsa belki aklına yer eder şunu söylüyorum:
Alın bt rehberliği sizin olsun. İstediğinizi istediğiniz kursla rehber yapın. Branş değişikliği istiyorum ben.
20 yıllık sınıf öğretmeni nasıl liseye matematik veya edebiyat öğretmeni olabiliyorsa ben hayli hayli ilköğretim mat. öğretmenliği yapabilirim.
Lütfen beni kurtarın bu branştan.

Bir kaç yere gönderdim bu yazıyı göndermeye de devam edeceğim...

http://www2.tbmm.gov.tr/d24/7/7-18238sgc.pdf
özellikle bu cevaptan sonra

alışmamış .... don durmaz hocam...

biz branş olarak milli eğitime 50 yıl ileriyiz.Bizde teknoloji satın alınabiliyorsa gerisi teferruattır.

Örnek olarak:Trafik ve kaza oranına bakalım sürücü eğitimlerine bakalım.Önemli olan premium marka araç alabilmen.Eğitim sürüş güvenliği o da neymiş....

Takma kafana...BT rehberliği belirsizlikten başka birşey değil...Branşı bilgisayar olmayanlar için ful ekders kapısı ama bizim için bir dert küpü.Biz bu görevlendirmeleri kabul etmediğimiz için dersleri kaldırdılar ki yılana sarılalım diye.Ama yılana sarılmayıp öleceksem ölürüm deyip bıraksaydık bizi mecburen boğulmamamız için kurtarmak zorunda kalacaklar çünkü bizlere mecburlar....

Mebin sana ne yapacağını düşümüpte kendini üzme arkadaşım. bırak meb düşünsün napacağını,sen keyfine bak. kimse seni atamaz korkma. ben böyle rahatladım

masci' Alıntı:
Mebin sana ne yapacağını düşümüpte kendini üzme arkadaşım. bırak meb düşünsün napacağını,sen keyfine bak. kimse seni atamaz korkma. ben böyle rahatladım
benimde sarıldığım felsefe bu artık. Kara kara düşünüp kendime dert çıkaracağıma yaslanıp arkama ayın 15 ini bekliyorum.
Meb madem gözden çıkardı bizi... gerisini siz getirin...

Bırakalım bizi ne yapacaklarını meb düşünsün. Vebali ülke için faydalı olabilecek bu kadar nitelikli öğretmeni süründürüp yarın hangi okulda, şehirde olacağını zeka yoksunlarının insafına bırakanların boynuna.

Ne kadar aşındırsalar da 657 deki devlet memurunun iş güvencesi hala bizim için de geçerli. Orada belirtilen suçlara (müdürünü dövmek gibi :) ) karışmadığımız sürece hiç derse girmesek bile maaşımızı ödemek zorundalar. En fazla ek ders almayız. Görev yaptığımız yerlerde her ay bize verilen maaşın-ek dersin kaç katı işi yaparak okulları özel sektöre dünya kadar para ödemekten kurtardık. Kıymetini bilen mi oldu.

Geri