amisos55' Alıntı:
ozzzzz80' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Geniş meşrepliler saldırmış hemen, adam hissiyatını paylaşmış, burada yılmaz özil gibilerin yazıları paylaşılıyor ama her malın bir müşterisi vardır hesabı, abuk subuk yazmıyoruz. Adam içinden geleni yazmış, bence tamda doğruları ifade ediyor.
Merak etmeyin, kimse sizi karma plajlarınızdan, havuzlarınız dan alıkoymaz, adam twiter facebook yazmış, korkmayın aym şimdilik sazı eline aldı, ama telleri çürük.
sensin geniş meşrepli terbiyeli ol
hocam hiç takma,çocuğun havuza girmek istemesinden rahatsız olup yazılan yazıyı savunan kişinin meşrepi bile olmaz.
Biz her şeyi yaşanması gerektiği gibi yaşıyoruz, kimlerin neden saldırdığı bal gibi ortada, yazı fena dokunmuş, neden, çünkü hayat tarzları öyle, oda onları ilgilendirir. Ancak yazıya gereksiz, saygı duymuyorum gibi yorumlar hoş kaçmamış, bu duruma bende bende bir yorum yaptım, ben meşrepsiz demiyorum, geniş meşrep diyorum, sen meşrepsiz diyorsun, kaliteni ortaya koyuyorsun.
Anadolu da böyle kızlı erkekli havuz, deniz,ortak plaj vs. beraber girenlere öyle diyorlar, nesi zoruna gitti?