Hayirli olsun dyk 5-6 lara geldi

Kodla Büyü
Bir de atama sonucu beklerken bu kadar heyecanlanmistim :D hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :alkis: :+1:

2016-2017 2.DÖNEM KURS MERKEZİ BAŞVURULARI BAKANLIK TARAFINDAN SİSTEMDE AKTİF HALE GETİRİLEN DERSLERDEN 23 OCAK-05 ŞUBAT TARİHLERİ İLE SINIRLI OLMAK ÜZERE AÇILMIŞTIR.

Hayirlisi olsun ilk donem dersimizi secmeli ders sandiklari icin yaktilar sanirim. Simdi durumu idareye mem'e anlat dur. Sizin kursunuz kaldirildi deyip dururlar.

Zaten simdi mudurumle konustum 5. Siniflarda "akademik derslere"?! onem verilcekmis 6 larda acarsin dedi. 5. Siniflarda durum vahim gercekten okuma yazma orani bile cok kotu ama iyi olan ogrencileri bilisim beden muzik resim gibi derslerden mahrum etmek ne derece dogru? Aynen de soyledim bakalim ne olacak.

Ben az önce idarecim-le konuştum. Tamam her konuda yardımcı olurum dedi. AMA ilk dönemde dersiniz gözüküyordu, öğrenciler seni seçti daha sonra adının yanında RET yazdı dedi.

Şimdi de öyle olmasın. Siz ne düşünüyorsunuz...

dijey' Alıntı:
Ben az önce idarecim-le konuştum. Tamam her konuda yardımcı olurum dedi. AMA ilk dönemde dersiniz gözüküyordu, öğrenciler seni seçti daha sonra adının yanında RET yazdı dedi.

Şimdi de öyle olmasın. Siz ne düşünüyorsunuz...

dersi merkezden kaldırdıkları için otomatik herkes de red göründü. şimdi böyle olacağını düşünmyorum

Şuan bizim okulda eklenecek dersler arasında gözükmüyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçmiş 2. Dönem olarak

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Secmisi filan yok hocam bizzat yapmadiysaniz insanlarin aklini karistirmayin sistemde duruyor yk ole birsey

Geri