Y ysartemur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 732 28 Eylül 2012 #2 hocam sayfada çok fazla hareketli nesne var gözü yoruyor. girişteki istiklal marşı ve hoş geldini,z yazısını kaldırırsanız iyi olur
hocam sayfada çok fazla hareketli nesne var gözü yoruyor. girişteki istiklal marşı ve hoş geldini,z yazısını kaldırırsanız iyi olur
ahmetbto Aktif Üye Mesajlar 143 28 Eylül 2012 #3 ysartemur' Alıntı: hocam sayfada çok fazla hareketli nesne var gözü yoruyor. girişteki istiklal marşı ve hoş geldini,z yazısını kaldırırsanız iyi olur Genişletmek için tıkla ... Evet hocam aynen katılıyorum, sitede çok hareketli resim kullanmışınız. www.kudretunal.k12.tr
ysartemur' Alıntı: hocam sayfada çok fazla hareketli nesne var gözü yoruyor. girişteki istiklal marşı ve hoş geldini,z yazısını kaldırırsanız iyi olur Genişletmek için tıkla ... Evet hocam aynen katılıyorum, sitede çok hareketli resim kullanmışınız. www.kudretunal.k12.tr
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,334 28 Eylül 2012 #4 geliştirlmeli bencede anime gifler kalmadı hocam artık sitelerde
nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 615 28 Eylül 2012 #5 Yurdum yazılımın yaptığı siteye benziyor. siz mi tasarladınız yoksa hazır mı aldınız bu siteyi.
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 28 Eylül 2012 #6 renkler boğucu, arkaplan göz yoruyor ve arkadaşlarında dediği gibi çok fazla hareketli alan var, buda dikkat dağıtıyor.
renkler boğucu, arkaplan göz yoruyor ve arkadaşlarında dediği gibi çok fazla hareketli alan var, buda dikkat dağıtıyor.