hayret 2. ildışı belli olmuş

Kodla Büyü
çok az yer açılmıştı. muhtemelen az başvuru var.. hızlıca yerleştirilme yapıldı ve açıklandı.. tabi zamanında açıklanması artık bizi şaşırtıyor. :P

Hocam aynen Kayseriyi kimse istememiş tek ben istemişim
1 KAYSERİ/FELAHİYE/Büyük Toraman Ortaokulu 64 1559
2 KAYSERİ/BÜNYAN/Koyunabdal Orhan Kaplan Ortaokulu --- ---
3 KAYSERİ/AKKIŞLA/Kululu Ortaokulu --- ---
4 KAYSERİ/AKKIŞLA/Derviş Çakırtekin Ortaokulu --- ---
5 KAYSERİ/AKKIŞLA/Ortaköy Ortaokulu --- ---
6 KAYSERİ/PINARBAŞI/Milli Eğitim Vakfı Hasan Tahsin Önalp Ortaokulu --- ---

cingozcemal' Alıntı:

hayırlı olsun hocam güle güle git.

cingozcemal' Alıntı:
hakkınızda hayırlısı.. yeni görev yerinizde Allah(cc) utandırmasın.. başarılar dilerim..

ilk atama kontenjan ve yerlerini haftaya yayınlayıp atama işlerini yetiştirmeleri gerektiği için heralde erken açıkladılar. yoksa son dakikaya bırakırlardı heralde açıklamayı :mrgreen:
yer değiştiren arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar.. :)

Atama Tarihi : 05.09.2014

Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan MERSİN/AKDENİZ/Turgut Özal Ortaokulu

Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan AYDIN/BOZDOĞAN/Merkez Ortaokulu

Herkese Hayırlı uğurlu olsun.

Allah gönlünüze göre versin. Allah yolunuzu açık etsin. Sizler adına ben sevindim.

puan 115 Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan AYDIN/BOZDOĞAN/Merkez Ortaokulu

Tayini çıkana da çıkmayana da hayırlı olsun.

Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan ANKARA/HAYMANA/Yenice Dilaver Temizhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

sum' Alıntı:
benimde 2. tercih olmuş. BALIKESİR/BİGADİÇ/İlyaslar Ortaokulu :)

hocam hayırlı olsun.

benimde
balıkesir ivrindi bozören 1. tercih
çok şükür....

savaştepe imamhatiple necip fazıl al kimse atanmadı görünüyor. iptal mi ettiler acaba sizin tercihlerinizde varmıydı?

cingozcemal' Alıntı:

Hocam sizin adınıza sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Bende kayseride çalışıyordum , 1. il dışında zorunlu atamadan doğu görevini istemiştim ve kayseri hep yüksek kapattı ve il dışına gittim . Sonra resen atama yaptılar ve 2. il dışı atamada resen atananlara tercih hakkı verdiler. Böyle haksız bir bakanlıkta çalışıyoruz. demekki resene kalsam çok rahat kayseri geliyormuş,kadroları boş görünce üzüldüm. Hayırlısı nasip değilmiş

P.tesi kontenjanların belli olması lazım. O yüzden işi sıkı tuttular. Atanan herkese hayırlı olsun.
Nasipse seneye de biz tercih yapıcaz. Hayırlı olsun tekrar...

Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Ataması olmayanlara sabırlar dilerim.

hacounter' Alıntı:
hocam hayırlı olsun.

benimde
balıkesir ivrindi bozören 1. tercih
çok şükür....

savaştepe imamhatiple necip fazıl al kimse atanmadı görünüyor. iptal mi ettiler acaba sizin tercihlerinizde varmıydı?

size de hayırlı olsun hocam. aynen bende de oraların puanları gözükmüyor,bilgim yok.

Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan MANİSA/DEMİRCİ/Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi

2.tercihim antalya elmalı durmuş yener ortaokulu na tayinim çıktı. Tercihlerimden ankara haymana ve bala kesikkopru deki okullar bos kalmıs.tercih eden sayilar az demekki

Savunan Adam' Alıntı:

hocam öncelikle hayırlı olsun.mikdoya uğrarsın artık ara ara :) arkadaşlar umarım okulları iyi araştırmıştır.özellikle okulların sitelerinden iletişim kısmından adres öğrenip ya da doğru işaretlenmişse google maps'den bakmışlardır.çünkü okullar dağın başındaki köylerde.bazıları etrafında yerleşim olmayan,3 köyün yolun kesiştiği kavşakta ve ortaokul denilen yerlerde 3-4 öğretmen var.umarım 2-3 okul yani köy gezmek zorunda kalmazsınız.umarım herkes için en iyisi olmuştur.(not : ben başvuru falan yapmadım,haset etmiyorum.durum bu malesef,belirteyim dedim.yanlış anlama olmasın.)bazı arkadaşlar çok daha kötü yerlerde çalıştılar ve buralar ne kadar kötü olsa bile iyi gelecektir sanırım.

haziranda 103'le atanamadığım yere 75'le atanmış. keyfi uygulamalar insanın hayatını alt üst ediyor. artık yorum bile yapmak istdmiyorum.

ugunes' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:

hocam öncelikle hayırlı olsun.mikdoya uğrarsın artık ara ara :) arkadaşlar umarım okulları iyi araştırmıştır.özellikle okulların sitelerinden iletişim kısmından adres öğrenip ya da doğru işaretlenmişse google maps'den bakmışlardır.çünkü okullar dağın başındaki köylerde.bazıları etrafında yerleşim olmayan,3 köyün yolun kesiştiği kavşakta ve ortaokul denilen yerlerde 3-4 öğretmen var.umarım 2-3 okul yani köy gezmek zorunda kalmazsınız.umarım herkes için en iyisi olmuştur.(not : ben başvuru falan yapmadım,haset etmiyorum.durum bu malesef,belirteyim dedim.yanlış anlama olmasın.)bazı arkadaşlar çok daha kötü yerlerde çalıştılar ve buralar ne kadar kötü olsa bile iyi gelecektir sanırım.
İlgin ve alakan için teşekkürler hocam. Benim okul Bozdoğan ilçe merkezinde. Okul yeni yapıldı. Sıfır Kilometre yani :D dediğin gibi herkes için hayırlı olur inşallah

Geri