hacounter
Aktif Üye
gerçekten hayret ettim meb zamanı gelmeden ıldışını açıklamış
http://atama.meb.gov.tr/
http://atama.meb.gov.tr/
cingozcemal' Alıntı:Hocam aynen Kayseriyi kimse istememiş tek ben istemişim
1 KAYSERİ/FELAHİYE/Büyük Toraman Ortaokulu 64 1559
2 KAYSERİ/BÜNYAN/Koyunabdal Orhan Kaplan Ortaokulu --- ---
3 KAYSERİ/AKKIŞLA/Kululu Ortaokulu --- ---
4 KAYSERİ/AKKIŞLA/Derviş Çakırtekin Ortaokulu --- ---
5 KAYSERİ/AKKIŞLA/Ortaköy Ortaokulu --- ---
6 KAYSERİ/PINARBAŞI/Milli Eğitim Vakfı Hasan Tahsin Önalp Ortaokulu --- ---
hakkınızda hayırlısı.. yeni görev yerinizde Allah(cc) utandırmasın.. başarılar dilerim..cingozcemal' Alıntı:Hocam aynen Kayseriyi kimse istememiş tek ben istemişim
sum' Alıntı:benimde 2. tercih olmuş. BALIKESİR/BİGADİÇ/İlyaslar Ortaokulu
cingozcemal' Alıntı:Hocam aynen Kayseriyi kimse istememiş tek ben istemişim
hacounter' Alıntı:hocam hayırlı olsun.
benimde
balıkesir ivrindi bozören 1. tercih
çok şükür....
savaştepe imamhatiple necip fazıl al kimse atanmadı görünüyor. iptal mi ettiler acaba sizin tercihlerinizde varmıydı?
hocam öncelikle hayırlı olsun.mikdoya uğrarsın artık ara ara arkadaşlar umarım okulları iyi araştırmıştır.özellikle okulların sitelerinden iletişim kısmından adres öğrenip ya da doğru işaretlenmişse google maps'den bakmışlardır.çünkü okullar dağın başındaki köylerde.bazıları etrafında yerleşim olmayan,3 köyün yolun kesiştiği kavşakta ve ortaokul denilen yerlerde 3-4 öğretmen var.umarım 2-3 okul yani köy gezmek zorunda kalmazsınız.umarım herkes için en iyisi olmuştur.(not : ben başvuru falan yapmadım,haset etmiyorum.durum bu malesef,belirteyim dedim.yanlış anlama olmasın.)bazı arkadaşlar çok daha kötü yerlerde çalıştılar ve buralar ne kadar kötü olsa bile iyi gelecektir sanırım.Savunan Adam' Alıntı:Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan AYDIN/BOZDOĞAN/Merkez Ortaokulu
Herkese Hayırlı uğurlu olsun.
İlgin ve alakan için teşekkürler hocam. Benim okul Bozdoğan ilçe merkezinde. Okul yeni yapıldı. Sıfır Kilometre yani dediğin gibi herkes için hayırlı olur inşallahugunes' Alıntı:hocam öncelikle hayırlı olsun.mikdoya uğrarsın artık ara ara arkadaşlar umarım okulları iyi araştırmıştır.özellikle okulların sitelerinden iletişim kısmından adres öğrenip ya da doğru işaretlenmişse google maps'den bakmışlardır.çünkü okullar dağın başındaki köylerde.bazıları etrafında yerleşim olmayan,3 köyün yolun kesiştiği kavşakta ve ortaokul denilen yerlerde 3-4 öğretmen var.umarım 2-3 okul yani köy gezmek zorunda kalmazsınız.umarım herkes için en iyisi olmuştur.(not : ben başvuru falan yapmadım,haset etmiyorum.durum bu malesef,belirteyim dedim.yanlış anlama olmasın.)bazı arkadaşlar çok daha kötü yerlerde çalıştılar ve buralar ne kadar kötü olsa bile iyi gelecektir sanırım.Savunan Adam' Alıntı:Atandığınız Kurum : 1. tercihiniz olan AYDIN/BOZDOĞAN/Merkez Ortaokulu
Herkese Hayırlı uğurlu olsun.