Haziran Ayı formatör Ek ders

Kodla Büyü

mistikowski

Site Gezgini
Haziran ayı için formatörlüğüm 30una kadar olmasına rağmen öğrenci yok diye normal öğretmen gibi ek ders yazdılar? böyle bisey olabilir mi ?

yaptırmayın arkadaşlar böyle bir şey normal ek dersinizi alın sesinizi çıkarın lütfen...

peki arkadaşlar bizimde antalyada görevlendirme 29 una kadardı ama ben seminer döneminde öğretmen gibi gelip gittim yani saat 1de çıktım bizim uyuz idare 5 e kadar hiç birşey olmasada bekletiyordu şimdi ben bunu düzettirebilirmiyim
muhtemelen söylediğimde bana gelmediğin için yazamayız hocam diyecekler
açıkçası muhatap bile olmak istemiyorum ama istesen sanırım bana neden full ek ders yazılmadığını gerekçelendirmeleri gerekir.....

servet' Alıntı:
peki arkadaşlar bizimde antalyada görevlendirme 29 una kadardı ama ben seminer döneminde öğretmen gibi gelip gittim yani saat 1de çıktım bizim uyuz idare 5 e kadar hiç birşey olmasada bekletiyordu şimdi ben bunu düzettirebilirmiyim
açıkçası muhatap bile olmak istemiyorum ama istesen sanırım bana neden full ek ders yazılmadığını gerekçelendirmeleri gerekir.....
hocam geldiyesen alacaksın gelmediysen almayacaksın yaz donemi gibi düşün..

full alıyoruz arkadaşlar. Öğrecinin olması ya da olmaması bizleri bağlamaz. bu yıl yapılan üç haftalık seminerden dolayı anormal durumlar oluştu. Yönetmelikte seminer döneminde tüm öğretmenler 15 saat ek ders alır ibaresi var. Bu maddeye istinaden bana 15 saat vermeye çalıştılar. ben de 18 saat için direndim. En sonun da idare bakanlığı aradı 18 saat verilsin denildi.

servet' Alıntı:

bizim seminer de 9-13 arası full ek ders yazıldı, müdür yardımcıma söylüyorum ama ben durmuyorum ki 5e kadar aslında almasam da olur diyorum o da bu sizin hakkınız diyo :) idarecilerimi seviyorum :D

bizimkiler ile bugun tartıştım 33333 15 saat yazdılar haftalık :S il mem de mutemeti aradı öyle söylemiş

il formatörünü arayın hocam araya girip düzelttirsin, benim 18 yattı

bu idarecilere uyuz oluyorum böyle yapınca. adamın elinde evrak var görevlendirme diye hala yazmamak için direniyorlar. sanki ceplerinden veriyorlar.
öğretmen gibi çıkma işine gelince baştan söylemesi gerekir bunu formatöre.

Ya güzel ülkemin güzel idarecileri...ben bu idareci tayfasına anlam veremedim adam gibi adamlara değil sözüm..Haziran 8 de okul kapandı ben bizim müdür yardımcısına " hocam ben seminerde değilim normal sürec nasıl isliyorsa benim için öyle işliyor diyorum..görevlendirmem ayın 29'a kadar diyorum..ek dersi yaparken buna dikkat edin diyorum yaw arkadaş sanki kulağından giriyor başka bir yerinden çıkıyor...ve bugun gelmiş bana hocam sizin son haftanızı ucretlendırmedım diyor ya..şimdi bizim hani bir laf vardır ...yoksa sabaha mı bırakasın lafı herhalde böyle durumlar için bire bir...dedimki hocam kamera şakası gibisiniz yaw 3 yıldır bu okuldayım ve 3 yıldır formatörüm ama siz hala öğrenemediniz bu son hafta ekders hesaplarını...artık birşey demiyorum...zannımca biz bunlarla aynı ücreti alıyoruz ya onu kaldıramamak gibi bir kompleksleri var...ve işin ilginç yanı ben sabah 9, akşam 5 duruyorum...la havle diyorum..gülüp geçiyorum...

Arkadaşlar valilik olurları 30 haziran itibariyle bitiyor. son güne kadar haftalık 18 saat yatırmak zorundalar eğer 15 saat yatırmışsalar itiraz edin valilik görevlendirmelerinizde kaç saat ek ders alacağınız yazıyor. Hakkınızı yedirmeyin.

Ya bu idarecileri anlamıyorum adama anlattım 18 saat 29unda bitiyor diye.15leri 18 yapmış, son haftayı vermemiş. yemin ederim kafa basmıyor, iki şeyi akıllarında tutamıyorlar :verymad: cebinden veriyor sanki...

Bizim idarenin de böyle eksik yapacagını bildigim icin, Haziran'ın son haftası memurun bilgisayarında Haziran ekders dosyasını açıp baktım. Normal Ogretmen gibi yapıp son haftayı da vermemişler. Gittim mud yardımcısına benim görevlendirmem 30 unda bitiyor ona göre ek ders yazacaksınız unutmayın dedim. Tamam duzeltiriz dediler. Adamlarla aksama kadar durayım bide normal Ogretmen gibi ekders yazsınlar, el insaf.

Arkadaşlar ek dersleriniz ne kadar yattı ne yatması gerekiyor. paylaşırsak son haftalardaki karmaşıklığı görmüş oluruz.

Bizim burda hafta bütünlüğü göz önünde bulundurularak yapılıyor. Ornegin 1 Haziran'ın ucreti mayıs ekdersiyle ödenmişti.

Geri