haziran ek dersi-çalışma esasları

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar istanbulda görev yapıyorum bugün idarecim ek dersimi yaparken ayın 8-29 u arasındaki haftalar için 15 er saat ek ders hesapladı. çalışma esaslarımıza göre 18 olması gerekir dedim. bencede öyle ama ilçeden 15 saat yazın dediler diye cevap verdi.

elinde çalışma esaslarımıza ait evrağı olan varsa paylaşabilir mi acaba??

ne kadar sığ görüşlü insanlar var ya, kardeşim formatörlükle normal öğretmenliği neden karıştırıyor sizin idareci, müdür yardımcısı da 15 alsın o mantıkla, benimkiler 18 yazdı sağolsunlar.

Benimki de 18 yazacaktı. Başka bir idareciyi telefonla aradı aradığı adama göre (görevlendirme 29 una kadar olmasına rağmen) son hafta ek ders yazılmayacakmış :D Ardından ilçeyi aradı ilçedeki muhasebe 15 dedi. Kurumnette çalışma esaslarını da bulamadık. Sen evde bi bak belgeyi getir 18 yazalım yanına da belgeyi iliştirelim dedi bizim idareci. Aradım bi kaç yerdede bulamadım maalesef.

Elinde olan varsa gönderirse çok makbule geçecek.

Haklısın yadigartbaykal hocam Neden bilmiyorum hiç aklıma bile gelmemişti yönetmeliğe bakmak.

Maddede açıkça belirtiyor bu maddeden sonra çalışma esaslarına gerek yok zaten :) .

ecevahir hocamın bir mesajında gördüm çalışma esaslarına ait belgeyi az önce. Onu da yükleyeyim konu açılmışken.

Sorun çözülmüştür ilgilenen arkadaşlara Çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri