Haziran görevlendirmeleri

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar Arkadaşlar ben sınıf öğretmeniyim formatör belgem var formatör olarak görevlendirilmek istiyorum.
Haziran ayında görevlendirme yapılacak mı bilginiz var mı?

hocam bulunduğunuz ile göre değişir her ilin kendi uygulaması var görevlendirme tarihleri ile ilgili

Sınıf Öğretmenleri artık kesinlikle formatör öğretmen olarak görevlendirilmiyecek...

Merhabalar Arkadaşlar ben sınıf öğretmeniyim formatör belgem var formatör olarak görevlendirilmek istiyorum.
Haziran ayında görevlendirme yapılacak mı bilginiz var mı?

bence bu kadar meraklı olma bu sitedeki hemen hemen tüm formatörlerin bu işten sıtkı sıyrıldı
idari işler öğretmenlerin işleri ve kaprisleri v.s

CadCam67' Alıntı:
Sınıf Öğretmenleri artık kesinlikle formatör öğretmen olarak görevlendirilmiyecek...
Kesinlikle öyle bir şey yok arkadaşlar. 27 mayısta okulumuza gelen mesaj:

Ekli dosyalar

• mesaj.JPG
    mesaj.JPG
    52.3 KB · Görüntüleme: 1,685
hocam bizim dersimiz yok mecburiyetten yapıyoruz senin derdin ne hic bulasma al sınıfını bence

Polemik amacında değilim ama dayanamadım. Sınıfçı hocamın bilgisayar bilgisine ve merakına saygım var. Ülkeminzde sınıf öğretmenliği açığı hat safhadayken bu öğretmenlerimiz neden kendi dersinden ve öğrencilerden kaçar. İdarecilere de bakarsanız ağırlıkla sınıf öğretmenleridir.

hocam bu başlığı açarak başına bela almışsın :scared:

biz zaten formatörlük konusunda dertliyiz sen bide alan dışı formatörlük soruyorsun..

cevap olarak da ilinizdeki yada ilçenizdeki Milli Eğitime giderek öğrenebilirsiniz...

Sevgili arkadasım, soru sormussun bir cok arkadas saldırıya gecmiş. İller kendine gore isterse alıyor isterse almıyor, Genellikler bırans dısı gorevlendirmeye sıcak bakılmıyor. Ancak bu konuda mahkemeye gidip kazanan arkadaslarım var ama bence mahkemeyle ugrasmaya gerek yok. Suan da okul formatörlerinin durumu cok karısık, malum kadro mevzusu var. Çalıştığın il milli eğitimin duyurularını takip et,

Arkadaşlar bu konuda bizim okula da yazı geldi sanki diğer branşlardan formatör sayısını arttırıp bilişim teknolojileri öğretmenleri eğer formatör olmak istemezse yerine bunları alacaklar bizimn de zaten dersimiz yok hadi bakalım kapıyı gösterecekler. Ben bu tip konularda her zaman pozitif düşünürdüm ama malesef bunun başka bir yorumu yoktur.

eee bize gerek yok o zaman
Bt öğretmeni almayada gerek yok nasılsa görevlendirme 160 saaat kursla bu iş hallediyor
bizede 160 ssatlik matematik yada rehber öğretmen sertifikası versinler bizde görevlendirilelim
Arkadaşa kızdığımı filan sanmayın imkan var değerlendiriyor. Sorun uygulamada bence

Adanada formatörlük görevlendirmeleri ile ilgili yazıda sınıf öğretmenlerinin formatör olarak görevlendirilmeyeceği yazıyordu. Ancak diğer branşlar için bu durum söz konusu değil.

bursada da sınıf öğretmenlği branşındakilere görevlendirme yapmadılar ocakta ama şimdi ne olur bilinmez.burasıda türkiyeye bağlı bir il

Sayın hocam görevlendirmeler genellikle Eylül ayında yapılır. Ancak bildiğim kadarıyla formatör olacak arkadaşların maksimum haftalık 10 saat dersi olması isteniyor. Ders saati fazla olunca görevlendirme yapmıyorlar. Saygılar

omerkaraca' Alıntı:
eee bize gerek yok o zaman
Bt öğretmeni almayada gerek yok nasılsa görevlendirme 160 saaat kursla bu iş hallediyor
bizede 160 ssatlik matematik yada rehber öğretmen sertifikası versinler bizde görevlendirilelim
Arkadaşa kızdığımı filan sanmayın imkan var değerlendiriyor. Sorun uygulamada bence
:alkis:

genelde okul formatörlerini çoğu il temmuz eylül döneminde görevlendirmiyor.boşuna ek ders ödenmesin diye.ama aslında görevlendirseler iyi olur.yazın vatandaş da yararlanır...eğiticiler görevlendiriliyor.çünkü ihtiyaç var..çalışmalar devam ediyor.

Geri