Haziran Norm Güncellemsi

Kodla Büyü

ahmetarif21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar haziran ayında normlar tekrardan güncellenecek mi? bilgisi olan var mı?
Birde il içinde sıralama tek seferlik mi çalıştırılacak; bu konuda da bilgisi olan var mı?

ahmetarif21' Alıntı:
Arkadaşlar haziran ayında normlar tekrardan güncellenecek mi? bilgisi olan var mı?
Birde il içinde sıralama tek seferlik mi çalıştırılacak; bu konuda da bilgisi olan var mı?

hocam bu yüzden şuan mağduriyet yaşamaktayım dün gece resen atama ile ilgili bi soru sormuştum bu konuyla ilgilidir. Ben resen atandım geçtiğimiz hafta dileçke istendi sonra ilçe milli eğitimden biri kalktı dedi ki müdüre hocam normları haziranda güncelleyeceksiniz.

sonra il atama şefi ile görüştük benimde kararnamem çıktığı için iptal başvurusu için yazı bekliyorm ildeden de demezlermi hocam haziranda vereceksiniz. müdürde ona istinaden dilekçe vermeyeceğiz dedi normu geri almış sıkıntı yaşamamak için. Sistemde şuanda okula norm vermiş ve il içi atamalar için okul adı ilin norm açığı listesinde var yani okul açık gözükmekte..

Nasıl bir düzen yaa.. Çıldırcaz Allahım Aklımıza mukayet ol.

nasıl geri zekalı bir sistemdir ki norm fazlasısın diye seni alıp başka okula atayıp akabinde arkadan daha ayrılmadan aynı ders saatine norm verebiliyorlar . :?

Geri