haziran seminer dönemi ücreti hakkında

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen gün müdür haziran seminer döneminde alacağımız ücreti o iki hafta için 15 saatten hesaplanacağını söyledi, bunun hakkında bilginiz var mı? ben görevlendirmenin sonuna kadar 18 saat üzerinden hesaplanacak diye biliyorum müdür bunu neye göre söylemiştir ilgili bir yazı var mı acaba?

hocam bu seneki görevlendirmelerde 15 haziran baz alındı yani seminerde 15 saat üzerinden ek ders verilir

Arkdaşım görevlendirmen hangi gün bitiyor 30 haziran. Görevlendirme yazını al müdüre götür, mecbur yazacak çünkü orada açık açık ücret konusu hepsi yazıyor

hamuş' Alıntı:
arkadaşlar geçen gün müdür haziran seminer döneminde alacağımız ücreti o iki hafta için 15 saatten hesaplanacağını söyledi, bunun hakkında bilginiz var mı? ben görevlendirmenin sonuna kadar 18 saat üzerinden hesaplanacak diye biliyorum müdür bunu neye göre söylemiştir ilgili bir yazı var mı acaba?
Görevlendirme Haziran ayı sonunda bitiyorsa haftalık 18 saat üzerinden hesaplanabilmesi için görevlendirildiğiniz okulda olmanız gerekir.
Ayın 2. haftasından sonra dersler bitmiş olacağı için BT Rehber Öğretmenlik çalışma saatleriyle çelişen bir durum ortaya çıkıyor.
Okulda 8 saat BT sınıfında durmanız vb... karşılığında haftada 18 saat ek ders alabilirsiniz galiba...

hocam görevlendirme tarihi her yerde farklı siz kendi yzınıza bakın ona göre ek dersinizi alırsınız 15 haziranda bitiyosa o aman 15 aat yok 30 haziransa o zaman 18 saat

arkadaşlar dün yukarıdaki soruyu sormuştum sizlere bugün müdürle konuşarak hallettim 28.06.2013 görev bitiş tarihi o tarihe kadar ücret alacam fakat bu seferde şöyle dedi müdür seminer döneminde sabahçı öğlenci yokmuş o yüzden ben tam gün kalacakmışım okulda 8-5 kalacakmışım. Allahım bu şekilde düşünen müdürlerden sizleri korusun diyorum başka bişey demiyorum, ne kadar çok batıyor aldığımız ücret gözüne anlamadım, okulda o kadar egzersiz alan var ortada bişey yok onları görmez benim aldığım ücreti burnumdan getiriyor

bote67' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
Görevlendirme Haziran ayı sonunda bitiyorsa haftalık 18 saat üzerinden hesaplanabilmesi için görevlendirildiğiniz okulda olmanız gerekir.
Ayın 2. haftasından sonra dersler bitmiş olacağı için BT Rehber Öğretmenlik çalışma saatleriyle çelişen bir durum ortaya çıkıyor.
Okulda 8 saat BT sınıfında durmanız vb... karşılığında haftada 18 saat ek ders alabilirsiniz galiba...
Sanırım okul müdürü benim tahmin ettiğim gibi düşünmüş. O yüzden il veya ilçeden bu durumu açıklayıcı bir yazıyı okullara göndermesini isteyebilirsiniz. Seminer faaliyetleri için diğer öğretmenlerin okulda kaldığı zaman diliminde görev yapmanız en olası durum bence... Tabii ki öğretmenleri sabah ve öğleden sonra diye iki gruba ayırırlarsa bu zaman dilimi uzayabilir.

28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı YEĞİTEK Bilişim Teknolojileri Reberliği Görevi yazısının 8. maddesi şöyle başlar : "BT Rehberliği Eğitim - Öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak..."
Buna istinaden, seminer döneminde eğitim - öğretim faaliyeti olmadığı için BT Rehberliği göreviniz de olmaz. Eğer görevlendirmeniz 28 Hazirana kadar yapıldı ise o görevlendirmeyi yapan il/ilçe hata yapmış demektir ilgili yazı nedeniyle. Doğru olan görevlendirmenizin eğitim öğretimin bittiği tarih olan 14 Haziranda bitmesi. Sonuç olarak be idareci olsam; görevlendirme yazısını bulup hangi tarihler arasında görevlendirmenizin yapıldığına bakarak ek dersinizi yazardım. Fakat olması gereken seminer döneminde 15 saat ek ders almamızdır.

Geri