Hazirandan sonra yeni görevlendirme için 2. onay???

Kodla Büyü

yataylimit

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar. Ben kendi okulumda formatör olduğu için müdürümün onayıyla başka okula görevlendirmeyle geldim. Haziran ayından sonra bizim görevlendirmeler bitince, seneye tekrar bu okulda görev yapabilmem için müdürümden ikinci bir onay alamam gerekecek mi acaba? Yani sonuçta adam, üstünde "ücretli öğretmen istemeyeceğim" yazan görevlendirme kağıdımı imzalıyor. Seneye okulumda branşımda öğretmen açığı falan olursa izin vermiyorum diyebilir mi yoksa bir kere imzalamış olduğu için bu görevlendirme seneye de geçerli olur mu?

Saygılar....

görevlendirme valilik ya da bakanlık onaylıdır görevlendirme bitene kadar izin vermiyorum diyemez

Hocam birincisi bt formatör görevlendirmeleri okul müdürü onayıyla olmaz. Onaylar ihtiyaca göre Ocak-Haziran ve Eylül-Aralık tarihlerini kapsayacak şekilde İl ilçe milli eğitim aracılığıyla valilik onayıyla olur.
Eylülde de görevlendirdiğiniz okulda görev yapabilmeniz için Ağustos (İle göre değişiyor) ayında başvuru yapıp onay almanız gerekiyor.
Gelecek yıl için kadronuz eski okulunuzda olduğu için normu artırmadıkları sürece ( bu da ders yüküne bağlı bu anlamda korkmanıza gerek yok bt dersleri gittikçe düşüyor) öğretmen ihtiyacı olmaz.

Tam aktaramadım sanırım sorumu. Benim bahsettiğim valilik onayı değil; seneye de formatör olabilmem için başvuruyu yaptıktan sonra ekran çıktısı olarak aldığım ve müdürün onaylayıp altına imza attığı, bizim de ile teslim ettiğimiz belge. Bu belge olmadan ilden formatör ataması yapılmıyor malumunuz. İşte bunu her sene yenilemek gerekiyor mu diye soruyorum ben. :+1:

Geri