HD Uydu Alıcısı..

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar Hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum.Ancak bu konuda tecrübeli olanlar bilgi verise sevinirim.
1-Fiyat üst limit 180tl
2-Güncellemesini kendim yapabileceğim cihaz olsun istiyorum.
3-özellikle geçişleri hızlı olan

son olarakta bazı cihazlarda wriless adaptor ile smart tv özelliği kazanıyormuş.Kullanışlı olurmu acaba.
Televizyonum 106 ekran Lg..
Şimdiden herkese teşekkürler..

Bu arada forumda konu daha önce açılmış fakat eski olduğundan güncel cihazlar için ayrı açtım..

trident mini uydu alıcısı aldım bende dün işimi görür diye tahmin ediyorum

Ben YUMATU nunkini kullanıyorum. Atv HD, Trt1 HD, Trt HD kanallarını izleyebiliyorsunuz. Görüntü kalitesi altın uçlu hdmi ile bağlayınca daha güzel oluyor. Ama kanal geçişleri çok hızlı değil. Fiyatı 100 TL

http://hduydualici.com/?attempt=1

Ben geçen hafta bunu aldım alma sebeplerim;
Televizyonun arkasına gizlenebilir olması
usb bellek hdd (tvden kayıt yapacaksanız yazma hızı yüksek bir bellek yada hdd gerekiyor) ve wireless desteği(Güncelleme yapmanız gerekebilir ve edup tak çalıştır usb wireless uyumlu benim bildiğim)

99 tl + kargoya aldım
güncellemeleri internet üzerinde veya usb bellek üzerinden yapabilirsiniz
kanal geçiş hızları iyi

youtube,native32 oyunları, hava durumu, kayıt yöneticisi, müzik video

youtube videoları dönüştürmeksizin kullanabilirsiniz yabancı dizileri falan takip ediyorsanız x264-mp4 bu formatta indirip izleyebilirsiniz alt yazı desteği var ancak Türkçe karekterlerde sıkıntı olabiliyor belki ayarı vardır ama ben bulamadım

yalnız dokümantasyonu iyi değildi kanal araması yaparken bazı kanallar çıkmıyordu forumlardan araştırdım çoğu özelliğini
eğer alırsanız kanal araması yaparken şebeke arama özelliği açık lnb frekansı 9750-10600 kör tarama yapın tüm kanallar çıkar
biss keyleri girmek için menü ve hızlıca 8888 tuşlamnız gerekir.

ama 180 tl lik bütçe ayırmışsanız ve televizyonun arkasına gizlenmesi sizin için gerekli değilse fare ve klavye takabileceğiniz dark veya next marka cihazlar öneririm.

Geri