HD UYDU ALICI VE YAYINLAR

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
ARKADAŞLAR. UYDU ALICIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. FULL HD BİR TV ALDIM YENİ.
SORUM ŞÖYLE. HOTBİRD VEYA TURKSATTA FREE HD YAYIN YAPAN KANAL VARMI. VARSA BUNLARI İZLEYEBİLECEĞİMİZ VE GÖRÜNTÜDE KALİTEYİ YAKALAYABİLECEĞİMİZ BİR RECEIVER MARKASI MODELİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN HEPİNİZE

bilgisi olsa da olmasa da konuyu görüntüleyen arkadaşlara teşekkür ederim. sanırım hiç bir sonuç çıkmayacak. hepinize teşekkürler

hocam dreambox işi biraz karışıktır. bu cihaz ethernet bağlantısı yardımıyla şifreli kanalların şifrelerini çözer. tabii uygun server bulunursa ...
cihazın içinde linux işletim sistemi var. yani genellikle hemen her tür şifreleme sistemini çözmek için tercih edilen bir cihaz...(kendimden biliyorum :idea: )

mcclane' Alıntı:
hocam dreambox işi biraz karışıktır. bu cihaz ethernet bağlantısı yardımıyla şifreli kanalların şifrelerini çözer. tabii uygun server bulunursa ...
cihazın içinde linux işletim sistemi var. yani genellikle hemen her tür şifreleme sistemini çözmek için tercih edilen bir cihaz...(kendimden biliyorum :idea: )

Dreambox'a receiver demek aslında haksızlıktır :) Üstelik arkadaşın dediği gibi bu cihazla zaten piyasadaki her cihazın yapabileceği işi rahatlıkla yaparsınız, üstelik bir de server bulursanız diğer cihazları anmaya bile gerek kalmaz..

eğer amacınız server ile yerli yabancı çoğu ytayını izlemek ise dreambox 800, yok sadece herhangi hd özellikli bir cihaz almak ise hiremconun yeni hd cihazı çıktı 300 ytl civarı.. yalnız şöyle bi durum var şifresiz yayın yapan hd kanal hemen hemen hiç yoktur.. sadece bildiğim 9 derece luxe tv var.. onun haricin yok sanırım..
bu arada dreambox 800 ile mkv uzantılı filmleri izleyebilirsiniz.
saygılar..

bir de kolayca ücretsiz server bulsak paylaşım yapsak...
her cihaz bazı protokoller ile başka birine paylaşım da verebilir(cccam,newcamd,gbox vs...)

engin20020' Alıntı:
vay be arkadaşlar neler varmış neler hemen dreambox 800 ü araştırıyorum
arkadaşım türkiye dispiritörü kayacenter dır.. orjinalini al.. klonu ile arasında 150 dolar civarı oynuyor.. bu cihaz için klon almaya değmez.. çünkü klon cihazlara destek sınırlı.. garanti sorunu var..
saygılar..

mcclane' Alıntı:
bir de kolayca ücretsiz server bulsak paylaşım yapsak...
her cihaz bazı protokoller ile başka birine paylaşım da verebilir(cccam,newcamd,gbox vs...)
arkadaşım ücretsiz server veren siteler var.. üyelik gerektiriyor.. paylaşım istiyorlar.. değmez.. güvenilir yerden uygun bir server almak mantıklı..

Geri