Hdd öneri

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
şuan bilgisayarımda 3 tane hdd var ve inanılmaz gürültü ve titreme yapıyorlar. 3 ünü satıp yeni sıfır hdd alacam .

internette gezinirken şu ürün gözüme çarptı http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_2-327-11415.html
aynı ürünün birde 1.5 tblığı var.

bendeki 3 hdd toplam kapasitesi 1 tb yeni almak istediğim 1.5 tb veya 2tb olması terciğim.

film oyun arşivi yapıyorum kapasite epey lazım oluyor. sessiz olması çok önemli . Sürekli oynadığım bir oyun var beni hız olarak tatmin etmelii ve performans olarak en az eskileri kadar hızlı olmalı.

Varmı önerebileceğiniz ürünler..

sayın yildiray 75
yaklaşık 8-9 yıldır film ve müzik arşivi yapmaktayım. önceleri 60-80 gb ile başlayan seri şu an 1 ve 2 Tb lik external disklerle yaklaşık 20 Tb ı buldu. piyadaki adı duyulmuş yada duyulmamış tüm markaları kullandım. size gözüm kapalı tavsiye edebileceğim tek marak samsung dur. artı diskleri external alırsanız ve tüm arşivinizi windowsun üzerinde değilde external olarak dışarıda tutup ihtiyacınız olduğunda diski çalıştırırsanız hem daha az diski yorarsınız hemde disk çok daha uzun yıllar sizinle beraber gider.
umarım yardımcı olabilmişimidir

Geri