mustafayilmaz28 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,425 13 Haziran 2011 #1 merhaba arkadaşlar.. bir sorunum var bir arkadaşımın hdd si dolu gözükyüor ama dosyaya içindeki klasöre erişmek istediğimde hata veriyor ..çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım.. :idea: Ekli dosyalar Adsız2.png 7.1 KB · Görüntüleme: 813 Adsız.png 14.1 KB · Görüntüleme: 813
merhaba arkadaşlar.. bir sorunum var bir arkadaşımın hdd si dolu gözükyüor ama dosyaya içindeki klasöre erişmek istediğimde hata veriyor ..çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım.. :idea:
hckaya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 346 13 Haziran 2011 #2 virüs olabilir hocam, combofix deneyin bir hocam
mustafayilmaz28 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,425 13 Haziran 2011 #3 hckaya' Alıntı: virüs olabilir hocam, combofix deneyin bir hocam Genişletmek için tıkla ... hocam hdd taşınabilir bir hdd benim laptopataktım yine aynı.beniim makinede virüs yok ama..
hckaya' Alıntı: virüs olabilir hocam, combofix deneyin bir hocam Genişletmek için tıkla ... hocam hdd taşınabilir bir hdd benim laptopataktım yine aynı.beniim makinede virüs yok ama..
sinaaat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 878 13 Haziran 2011 #4 Ekli dosyalar Adsız.jpg 54.6 KB · Görüntüleme: 797