HDD nin bölümü silindi. Nasıl kurtarabilirim?

Kodla Büyü

alpozturk2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar benzeri konular açılmış ama tam olarak aradığımı bulamadım. Bir arakadaşın Labtop ında D: sürücüsünde gost ile alınmış yedek vardı. image alırken yanlışlıkla from disk(diske image attım), D: sürücüsü silindi. D: yi içeriğiyle nasıl kurtarabilirim. Teşekkürler.

hocam images sistem kurduktan sonra (veya image açtıktan sonra) makineyi hiç açmadan veri kurtarma programı ile verilerinizi alabilirsiniz(% vermek zor.. :( ama İNŞALLAH kurtarırsınız..) fakat image açtıktan sonra pc yi açtınız ise işiniz biraz daha zor..
Veri kurtarma programları olarak ise Easy Recovery Pro sanırım işinizi görür..
Forumdan bilgi-1
Forumdan bilgi-2
Forumdan bilgi-3

Hocam sanırım recovery my files proğramıyla yapmıştım vaktiniz varsa ya da bilgiler çok önemliyse uğraşın derim. 40 gblık bilgileri kurtarmak 2 günümü almıştı. Buna rağmen bazı bilgileri de kurtaramamıştım :)

mustafayilmaz28' Alıntı:
hocam images sistem kurduktan sonra (veya image açtıktan sonra) makineyi hiç açmadan veri kurtarma programı ile verilerinizi alabilirsiniz(% vermek zor.. :( ama İNŞALLAH kurtarırsınız..) fakat image açtıktan sonra pc yi açtınız ise işiniz biraz daha zor..
Veri kurtarma programları olarak ise Easy Recovery Pro sanırım işinizi görür..
Forumdan bilgi-1
Forumdan bilgi-2
Forumdan bilgi-3
İmage attıktan sonra bilgisayarı açtık maalesef:( Teşekkürler açıklamalar için)

aysecan' Alıntı:
Hocam sanırım recovery my files proğramıyla yapmıştım vaktiniz varsa ya da bilgiler çok önemliyse uğraşın derim. 40 gblık bilgileri kurtarmak 2 günümü almıştı. Buna rağmen bazı bilgileri de kurtaramamıştım :)
önemliymiş bilgiler yaa:) kaş yaparken göz çıkardık. hem bilgileri hem karizmayı kurtarmam lazım:) Partition yerine Diske girmişim bayadır kullanmıyodum gostu:)

arkadaşlar silinen partition u kurtarıyor mu bahsettiğiniz programlar. Bunlara benzer programlar kullandım. Ama sadece C: kaldığı için onu tarıyor. D yok piyasada. ancak D: sanal sürücü olduğu için c: de bulur mu ki?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Hirens Boot Cd nin içinde 9-10 tane veri kurtarma programı var. Onlardan birisi ile sizinkine benzer bir durumdaki bilgileri kurtarmıstık. Programın ismini tam olarak hatırlayamıyorum. Onları incelemenizi tavsiye ederim..

alpozturk2002' Alıntı:
arkadaşlar silinen partition u kurtarıyor mu bahsettiğiniz programlar. Bunlara benzer programlar kullandım. Ama sadece C: kaldığı için onu tarıyor. D yok piyasada. ancak D: sanal sürücü olduğu için c: de bulur mu ki?
Evet hocam kurtarıyor. Bende bilgisayarın ghostunu alırken yaşamıştım bu problemi. :)

My Recovery Files ile 4 gün önce 50 Gb lık veriyi kurtardım sorunsuz bi şekilde. Bana lazım olan 10-15 tane dosyaydı sadece. program daha önceden attığım formattaki klasörleri ve içerisindekileri de kurtarmış :) yalnız 2 gün sürdü ve harici bir harddiske kaydettim kurtarılan dosyaları

Hocam testdisk diye bir program var. Çok çok tavsiye ederim ve senin de işini görecektir. Biraz araştır istersen

Geri