HDD Protek | Açılış Şifresi Kaldırma. Yardımm

Kodla Büyü
slm arkadaşlar.
Okulun bilgisayarlarında HDD Protek diye bir program bilgisayara yükledigim herşeyi reset atınca siliyor. Anlıcagınız deep freeze tarzı bir program. Ama bu program bios ekranına girme yerinden hemen sonra ekrana geliyor bilgisayar açıkken hiç bir simgesi fln açık olmuyor. Bu programı nasıl kaldırabilrim bilgisayardan.
Bilgisayrların markası exper.

urgfO.jpg

pc açılırken yukardaki gibi bir ekran geliyo hiç bir tuşa basmazsak direk açılıyor ctrl+enter bastıgımızda şifreyi istiyor bu programı kaldırmam gerek yardım edın

Şimdiden cevap yazan herekeze teşekkürler.

HDD PROTEK PROGRAM
YAZILIMIN KALDIRILMASI (DOS Altında)

1. Sistemi başlatıp güvenlik yazılımı menüsü geldiğinde F10 tuşuna basarak AYARLAR menüsüne giriniz. Şifre sorma ekranında şifre varsa giriniz yoksa ENTER’ a basınız. Aşağıdaki ekranda “Kaldır” kutucuğunu tıklayın.
2. Aşağıdaki ekran gelecektir. TAMAM Butonu ile onaylayınız.
3. İşlem tamamlandığında sistemi yeniden başlatmanızı isteyen aşağıdaki ekran gelecektir. Elle sisteminizi tekrar başlatın.

YAZILIMIN KALDIRILMASI (Windows altından da kaldırma)
4. Windows ekranı açıldığında 2 nolu Kurulum CD sini optik sürücüye yerleştiriniz.
5. HDD Protek klasöründeki Install programını çalıştırınız. Yazılım bu kez kaldırma seçeneği ile çalışacaktır.
6. Onay için OK butonuna tıklayınız.
7. Onay kutusunda EVET’ i tıklayınız.
8. Kaldırma işlemi başladı. Progress bar ters yönde ilerleyecektir.
9. TAMAM’a tıkladığınızda Sistem yeniden başlayacaktır.

kaynak: http://probim.com/hddprotekkilavuz.htm

ahmet27' Alıntı:
HDD PROTEK PROGRAM
YAZILIMIN KALDIRILMASI (DOS Altında)

1. Sistemi başlatıp güvenlik yazılımı menüsü geldiğinde F10 tuşuna basarak AYARLAR menüsüne giriniz. Şifre sorma ekranında şifre varsa giriniz yoksa ENTER’ a basınız. Aşağıdaki ekranda “Kaldır” kutucuğunu tıklayın.
2. Aşağıdaki ekran gelecektir. TAMAM Butonu ile onaylayınız.
3. İşlem tamamlandığında sistemi yeniden başlatmanızı isteyen aşağıdaki ekran gelecektir. Elle sisteminizi tekrar başlatın.

YAZILIMIN KALDIRILMASI (Windows altından da kaldırma)
4. Windows ekranı açıldığında 2 nolu Kurulum CD sini optik sürücüye yerleştiriniz.
5. HDD Protek klasöründeki Install programını çalıştırınız. Yazılım bu kez kaldırma seçeneği ile çalışacaktır.
6. Onay için OK butonuna tıklayınız.
7. Onay kutusunda EVET’ i tıklayınız.
8. Kaldırma işlemi başladı. Progress bar ters yönde ilerleyecektir.
9. TAMAM’a tıkladığınızda Sistem yeniden başlayacaktır.

kaynak: http://probim.com/hddprotekkilavuz.htm
Ahmet teşşekürler ama ben Şifreyi bilmiyorum.Şifre olmadan kaldrımam gerekiyor.

aslan_kafilesi' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
http://probim.com/hddprotekkilavuz.htm
....
i love google :idea:
ahmette aynısı vermiş ama ben şifreyi bilmiyorum şifree olmadan kaldıramazmıyım veya şifreyi ögrenemezmiyim. veya devre dışı bırakamazmıyım.
..
Siz değiştirmediyseniz muhtemelen kurulumla birlikte gelen standart bir şifredir. Şifreyi öğrenmek için
.
1. Kullanma klavuzuna bakı
2. Bilgisayar hangi ihale kapsamında dağıtıldıysa o ihale ile ilgili dökümanları arayın
3. Bu tarz programların standart olarak kullandığı
-BOŞLUK (Hiç şifre girmeden ENTER)
-1234
-12345
-00000
gibi temel şifreleri deneyin.

BaRBaRYaN' Alıntı:
aslan_kafilesi' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
http://probim.com/hddprotekkilavuz.htm
....
i love google :idea:
ahmette aynısı vermiş ama ben şifreyi bilmiyorum şifree olmadan kaldıramazmıyım veya şifreyi ögrenemezmiyim. veya devre dışı bırakamazmıyım.
..
Siz değiştirmediyseniz muhtemelen kurulumla birlikte gelen standart bir şifredir. Şifreyi öğrenmek için
.
1. Kullanma klavuzuna bakı
2. Bilgisayar hangi ihale kapsamında dağıtıldıysa o ihale ile ilgili dökümanları arayın
3. Bu tarz programların standart olarak kullandığı
-BOŞLUK (Hiç şifre girmeden ENTER)
-1234
-12345
-00000
gibi temel şifreleri deneyin.
Peki sölediklerini deniyecem. Birde işin kotu yanı şifre penceresindeyken f klavyle olrak yazıyor. harf olan şifreleri denemek zor oluyor. :D hangi ihale kapsamında dagıtıldıgnı hocay sorarım. :D teşşekkürler. ben birazdaha araştırıyım.

Geri