HDD ve RAM ihtiyacım var

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yeni atandığım okulda bilgisayar sayısını artırmaya çalışıyorum şimdiye kadar çabarım sonuç verdi 8 sayısını 13 e çıkarmayı başardım sağdan soldan eşden dostan toplayabildiğim kadar bilgisayar toplayıp eksiklerini giderdim şimdi elimde bir kasa daha var bununda eksikliklerini gidermeye çalışıyorum.
Bu kapsamda ihtiyacım olan bazı parçalar var bunlar.
*Hard Disk SATA veya IDE farketmez.
*SD RAM

Eğer varsa DDR de olursa süper olur.

Elinizde kullanmadığınız parçalar varsa karşı ödemeli kargoya verip bana gönderirseniz sevinirim. :)

fatihinfedaisi' Alıntı:
SD RAM bulmaya çalışacağım hocam.. kayseride elden teslim ederim, kargosuz :)
Sağol hocam ilgin için çok tşk ederim. Kayseride değilim bulursan göndermeni rica edeceğim. :oops:

Hasarim elimde bir adet kasa var, amd nin eski bir işlemcisine sahip, kasa kapakları yok sanırım sadece, onu da bulmaya calisirim.

kargoyu karsılarım dersen bedelsiz yollayayım.

aakcakaza' Alıntı:
Hasarim elimde bir adet kasa var, amd nin eski bir işlemcisine sahip, kasa kapakları yok sanırım sadece, onu da bulmaya calisirim.

kargoyu karsılarım dersen bedelsiz yollayayım.
Dostum kasa çalışıyor mu, kapakları dışında eksiği var mı?
Eğer çalışıyorsa gönderirsen sevinirim. Eğer çalışmıyorsa sadece HDD ve Ramini gönderirsen iyi olur. Elimde iki tane ram modülü var onlarda 32 MB, ancak win98 kurabilirim. Artık win98 ile uğraşmak istemiyorum RAM en azında 256 MB olursa XP atarım diyorum. :)

Kardesim dediğim makinada xp kurulu ve çalışıyor, yine kontrol ederim yollamadan. kapakları dısında eksiği yok.

Kardeş adresini pm atar mısın?Bir de ihtiyaçlarını yazıver benim okulda depoda eski kullanılmayan kasa ve parçalar var ordan bakayım.

fatihinfedaisi' Alıntı:
hasari' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
SD RAM bulmaya çalışacağım hocam.. kayseride elden teslim ederim, kargosuz :)
Sağol hocam ilgin için çok tşk ederim. Kayseride değilim bulursan göndermeni rica edeceğim. :oops:
kayseri eskişehir bağlarındasınız sanıyordum :)
Maalesef hocam.
Ama hala RAM ihtiyacım var. :)

Geri