HEDİYE ÖNERİLERİNİZ

Kodla Büyü

firatbuyukkaya

Aktif Üye
Hocalarım ablamlar yeni ev aldılar onlara güzel bir ev hediyesi almam lazım önerilerinizi bekliyorum fiyat aralığı 300-500 tl....şimdiden yazan herkese teşekkürler.

siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama bence ablana sor ne eksikleri varsa almayı düşündükleri onu al.

feto23' Alıntı:
siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama bence ablana sor ne eksikleri varsa almayı düşündükleri onu al.
onu da denemeyi düşünüyorum ama pek sonuç alamıycam sanki ondan bir kaç alternatifim olsun istiyorum. teşekkürler.

Kocaman bir ametist taşı, evlerine sağlık, bolluk, bereket, huzur getirmesi adına. Yada salonları geniş ise hoş bir aydınlatma aksesuarı alabilirsiniz. Ama ben olsam ametisi tercih ederdim.

trimegistes' Alıntı:
Kocaman bir ametist taşı, evlerine sağlık, bolluk, bereket, huzur getirmesi adına. Yada salonları geniş ise hoş bir aydınlatma aksesuarı alabilirsiniz. Ama ben olsam ametisi tercih ederdim.
salon geniş hocam, aydınlatma aksesuarını biraz açarmısın ne mesela ?

firatbuyukkaya' Alıntı:
trimegistes' Alıntı:
Ama ben olsam ametisi tercih ederdim.
salon geniş hocam, aydınlatma aksesuarını biraz açarmısın ne mesela ?
Hocam çok şahane avizeler ve ayaklı aydınlatmalar var, masaüstü aydınlatmalar var. Bi bakın isterseniz. Taşlı aydınlatmalar da var :) Paranız boşa gitmyecek bence o büyük ametise de bi bakın :)

5 tane tüp fişi . doğalgazlı ise ev 80 tane su fişi

anlamlı olur :)

hocam ablandır neticede rahat rahat sorarsın dersin sen hediye alıcam tabi oda ne gerek var diyecek usulen ama sen ben nasıl olsa alıcam bari evinde olan birşeyi almayayım lazım olan bir şeyi alayım dersin 300-500 TL aralığında denmez ama sen 300-500 Tl arasında bir başka ürünün adını verip bunu almayı düşünüyorum ama evde varmı diye sorarsan miktar belirtmeden de hediye bütçeni çaktırmış olursun kibarca.
ben olsam böyle yapardım. evinde ihtiyacı olan bişey varken(varsa) tutup hediye olsun diye süs eşyası almak günümüzde mantıklı gelmiyor bana. destek olmak lazım. güle güle oturmaları dileğiyle

ablanızın yaşadağı yerde bulunan bir yapı market vb yerden söylediğiniz fiyat aralığında hediye çeki talep edin ve o hediye çekini ablanıza gönderin kendisi ne istiyorsa gitsin alsın bence çok daha iyi olur :)

esyalarından halılarından eksik uymayan varsa onlardan al derim
mesela mikro dalga fırın olabilir, meyve sıkacağı, ev aletleri vb.

bence içinde beraber fotoğraflarınızın bulunduğu bir dijital fotoğraf çerçevesi olabilir...çok da güzel olur. :)

Geri