firatbuyukkaya
Aktif Üye
Hocalarım ablamlar yeni ev aldılar onlara güzel bir ev hediyesi almam lazım önerilerinizi bekliyorum fiyat aralığı 300-500 tl....şimdiden yazan herkese teşekkürler.
onu da denemeyi düşünüyorum ama pek sonuç alamıycam sanki ondan bir kaç alternatifim olsun istiyorum. teşekkürler.feto23' Alıntı:siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama bence ablana sor ne eksikleri varsa almayı düşündükleri onu al.
eve bakma imkanım yok ben istanbuldayım onlar mersinde hediyeyi aracı ile ulaştırcam....serdemir' Alıntı:eve bak ne eksikse onu al. en mantıklısı
salon geniş hocam, aydınlatma aksesuarını biraz açarmısın ne mesela ?trimegistes' Alıntı:Kocaman bir ametist taşı, evlerine sağlık, bolluk, bereket, huzur getirmesi adına. Yada salonları geniş ise hoş bir aydınlatma aksesuarı alabilirsiniz. Ama ben olsam ametisi tercih ederdim.
feto23' Alıntı:siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama bence ablana sor ne eksikleri varsa almayı düşündükleri onu al.
Hocam çok şahane avizeler ve ayaklı aydınlatmalar var, masaüstü aydınlatmalar var. Bi bakın isterseniz. Taşlı aydınlatmalar da var Paranız boşa gitmyecek bence o büyük ametise de bi bakınfiratbuyukkaya' Alıntı:salon geniş hocam, aydınlatma aksesuarını biraz açarmısın ne mesela ?trimegistes' Alıntı:Ama ben olsam ametisi tercih ederdim.