Kimin cehennemlik olduğu bilinmez.duyu80' Alıntı:hortum kadar olmasa da harika bir paylaşım. :+1:
kocaman yürekleri var ama cehennemlik oldukları aklıma geldi bir an
Bizde de yok desek yalan olur da büyük şehirlerle birlikte insanlığında yavaş yavaş yok olduğunu düşünüyorum.enestar' Alıntı:Bizim milletimizde daha fazlası var merak etmeyin. Sadece reklamı sevmiyor Aziz Milletim. (Çok Nihat Doğan vari görünse de bence gerçek budur.)
ne anladıkki hocam bir yerde sevap işliyorsun kendinde bir şeylerin sönmediğini gösteriyorsun , ama birileri ö teki kötü özelliklerinide pekiştiriyor.eyolcu' Alıntı:çalanlara bende ters ters bakıyorum anlamazsa inerim arabadan...
Nerden biliyorsun ki hükmü hemen verdin hocam. Kim adına hüküm veriyorsun. Tövbe tövbe..duyu80' Alıntı:hortum kadar olmasa da harika bir paylaşım. :+1:
kocaman yürekleri var ama cehennemlik oldukları aklıma geldi bir an
hasari' Alıntı:Bizimkiler fırsattan istifada yaralıyı veya ölüyü soyuyor.
Trafik kazalarında ve depremlerde örneklerini çok gördük. :sleep:
:+1:Mr.Spermata' Alıntı:Türkiyede yaya geçidinde bekleyen yayalara yol verdiğinde bile arkadakilerden yemediğin küfür kalmıyor, bizim milletimizde daha iyisi var diyen arkadaşlar nerede yaşıyor merak ediyorum?
:+1:akrep026' Alıntı::+1:Mr.Spermata' Alıntı:Türkiyede yaya geçidinde bekleyen yayalara yol verdiğinde bile arkadakilerden yemediğin küfür kalmıyor, bizim milletimizde daha iyisi var diyen arkadaşlar nerede yaşıyor merak ediyorum?