Helal olsun, işte böyle olmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hortum kadar olmasa da harika bir paylaşım. :+1:

kocaman yürekleri var ama cehennemlik oldukları aklıma geldi bir an :(

Bizim milletimizde daha fazlası var merak etmeyin. Sadece reklamı sevmiyor Aziz Milletim. (Çok Nihat Doğan vari görünse de bence gerçek budur.)

duyu80' Alıntı:

Kimin cehennemlik olduğu bilinmez.

enestar' Alıntı:
Bizim milletimizde daha fazlası var merak etmeyin. Sadece reklamı sevmiyor Aziz Milletim. (Çok Nihat Doğan vari görünse de bence gerçek budur.)
Bizde de yok desek yalan olur da büyük şehirlerle birlikte insanlığında yavaş yavaş yok olduğunu düşünüyorum.

Türkiye de bu bilinç yerleşse bile kaptı kaçtılar bu yöntemlerle arabanın içindeki çanta vs değerli eşyaları çalarlar.

Türkiyede yaya geçidinde bekleyen yayalara yol verdiğinde bile arkadakilerden yemediğin küfür kalmıyor, bizim milletimizde daha iyisi var diyen arkadaşlar nerede yaşıyor merak ediyorum?

eyolcu' Alıntı:
çalanlara bende ters ters bakıyorum anlamazsa inerim arabadan...
ne anladıkki hocam bir yerde sevap işliyorsun kendinde bir şeylerin sönmediğini gösteriyorsun , ama birileri ö teki kötü özelliklerinide pekiştiriyor.
ben ne küfür ederim o tip adamlara nede açıp ağzımı birşey söylerim zira ya arabamın burnunu uzatırım sıkıyorsa gelin diye yada telefon diye birşey var arıyorum 155-156 yı plakayı veriyorum hatasını söylüyorum hoooop adamı öpmüşler ne gerek var bulaşmaya

duyu80' Alıntı:

Nerden biliyorsun ki hükmü hemen verdin hocam. Kim adına hüküm veriyorsun. Tövbe tövbe..

Bizimkiler fırsattan istifada yaralıyı veya ölüyü soyuyor.
Trafik kazalarında ve depremlerde örneklerini çok gördük. :sleep:

hasari' Alıntı:
Bizimkiler fırsattan istifada yaralıyı veya ölüyü soyuyor.
Trafik kazalarında ve depremlerde örneklerini çok gördük. :sleep:

Kazalarda yaralının ölünün cebini boşaltan mı ararsın lastik değiştirirken çantasını telefonunu çaldıran mı ararsın, deprem malzemelerinin yardımlarının pazarlarda gözümüz göre göre satıldığınımı görürsün neler neler var ...şimdi videodakiler insansa bu anlattıklarım kkkim

insan,
her şeyden önce,
önce insan olmalı...

videodakiler gibi!...

Mr.Spermata' Alıntı:
Türkiyede yaya geçidinde bekleyen yayalara yol verdiğinde bile arkadakilerden yemediğin küfür kalmıyor, bizim milletimizde daha iyisi var diyen arkadaşlar nerede yaşıyor merak ediyorum?
:+1:

Geri