hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 27 Mayıs 2014 #1 Hellsing Ultimate Fantastik ve korku türünde çok güzel bir anime, toplamda 10 bölümlük bir dizi izlemenizi tavsiye ederim. İmdb:8.5 Detay. Ekli dosyalar 2926-hellsingultimate.jpeg 189.7 KB · Görüntüleme: 694
Hellsing Ultimate Fantastik ve korku türünde çok güzel bir anime, toplamda 10 bölümlük bir dizi izlemenizi tavsiye ederim. İmdb:8.5 Detay.
mfacil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,105 27 Mayıs 2014 #2 Helsıng ı ızlemıstım ama ultımate yı ızleyıp ızlemedıgımı hatırlamıyorum tesekkurler . izlemısım ama hatırlamak guzel
Helsıng ı ızlemıstım ama ultımate yı ızleyıp ızlemedıgımı hatırlamıyorum tesekkurler . izlemısım ama hatırlamak guzel
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 28 Mayıs 2014 #3 mfacil' Alıntı: Helsıng ı ızlemıstım ama ultımate yı ızleyıp ızlemedıgımı hatırlamıyorum tesekkurler . izlemısım ama hatırlamak guzel Genişletmek için tıkla ... Geçen hafta keşfettim bu hafta bitirdim ben çok beğendim.
mfacil' Alıntı: Helsıng ı ızlemıstım ama ultımate yı ızleyıp ızlemedıgımı hatırlamıyorum tesekkurler . izlemısım ama hatırlamak guzel Genişletmek için tıkla ... Geçen hafta keşfettim bu hafta bitirdim ben çok beğendim.