HEM Öğretmenleri Seminer Döneminde Ne yapacak

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ne yapacağız şimdi biz
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Yarın Halk eğitim Merkezlerine gidecek miyiz?

İdareniz ile görüşün hocam çünkü bazı halk eğitim merkezleri ortaokullar gibi seminer ücreti ödüyor. Bazı halk eğitim merkezleri ise alan taraması yapılacak diye bir program belirleyip onay alıyor ve yine öğretmenlerine ödeme yapabiliyor. Ki ödeme yapılmayacak bile olsa 1 eylül itibari ile kurumda olmanız gerekiyor.

1 eylül bütün öğretmenler için eğitim öğretim başlaması için zamandır

Halk eğitimde genelde 1 eylül itibari ile eğer bir bilgisayar kursu yoksa başlayacak ayarlanmış o zaman bütün okullarda olan kurul toplantıları vs yapılır. Alan taraması için yani kursların tanıtılması kurs taleplerinin alınması için öğretmenler görevlendirilir.

Tabi değişen bir yönetmelik, yönerye vs bir şey yoksa 1 eylül itibari ile halk eğitimde olmanız gerekiyor.(5 yıl halk eğitimde çalışmış birisi olarak yazdım)

bende halk eğitimdeyim haziran dönemi seminer çalılmalarında ekders alamadım hbogm nin son yazısına istinaden.maaş karşılığı gider gelirsin falan dedi, sanki örgün eğitimdekiler maaş karşılığı gidiyormuş gibi. sanırım eylülde de alamam. sizde durum nedir? halk eğitimde çalışan arkadaşlar ekders ücreti alıyorsanız nasıl olduğunu söylerseniz. biz anlatamadık idareye kendimizi...

Alan taraması yapacak olmamıza rağmen ekders alamıyoruz bizde, hatta alan taramasını da kendi imkanlarımızla yapacağız (şahsi araçlarımızla köylere gideceğiz vs.vs.) Eğer ekders alan arkadaşlar varsa neye dayandırarak ekders alabildiklerini açıklarlarsa çok yardımcı olurlar

Selamun aleyküm sayın hocam. Öncelikle yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Ben de halk eğitim öğretmeniyim. 1 eylül 2016 perşembe halk eğitime gittim. Müdür haftaya 5 gün de geleceksin dedi.

haziran ayında almadık biz de şuanda ben kendi kurumum dışında,il dışında bir lisede alıyorum semineri ve her gün gidiyorum ama yine ek ders yok.bize müdürümüz geçen yıl bakanlığa dilekçe yazın haksızlık demişti.bu yıl seminer bittikten sonra yaptığıma dair çizelgeyi de alıp hayat boyu öğrenme genel müdürlüğüne gönderceğim.bu durumda yapabileceğimiz tek şey oraya dilekçe yazmak bu mağduriyetin giderilmesi için.arıca sendikalı iseniz sendikalarınızı bu konuda sıkışıtrın ki bir çözüm üretsinler

Geri