HEM de çalışmak ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben yaklaşık 7 yıldır ilköğretimlerde görev yapmaktayım. Sıkıntıları olduğu kadar belirli bir düzeni de var. Ve bu dönemde tayin istemeyi düşünüyorum. HEM lerde sanırım açılıyor böteli lere. HEM lerde çalışmak nasıldır ? Avantajları dezavantajları nelerdir ? Tavsiye edermisiniz ? Yaz tatilinde ve Şubat tatilinde kurs açmak ve hem de bulunmak zorunluluğu var mı ? Yardımlarınız için Teşekkürler ...

Aynı sorular benimde kafamda dolanıp duruyordu. Gerek forumdaki arkadaşlar gerekse Panpam Omd sayesinde sorularıma yanıtlar buldum. 7 yıldır bende ilköğretimlerdeyim ve halk eğitime tayin istemeye karar verdim. Hemlerde sabah8 akşam 10 arasında kurslar açılabiliyormuş. Zamanları siz ayarlayabilirmişsiniz. Gündüz mesaisinde verdiğiniz kursların haftalık 15 saati maaş karşılığı olmuş oluyor. Akşam kursları farklı ücretlendirme oluyor. Hafta sonları da kurs açabiliyorsunuz. Ara tatil ve yaz tatili hakkınız var. Fakat isterseniz yazın da kurs açabilirsiniz. Yazın açacağınız kurslar tamamen ekders sayılıyor. buralarda da çalışırken idarenin iyi olması çok öenemli okullarda da olduğu gibi. Yine isterseniz Hem de kadrolu olup bir başka kuruma btr olarak görevlendirilebilirsiniz de.
Benim kafama takılanlara aldığım yanıtlar böyle.. Umarım yardımı olur :wink:

Geri