HEM Girişine Konulacak Televizyonda Ne Yayınlanabilir?

Kodla Büyü
Halk eğitim merkezinin girişindeki bekleme salonuna bir televizyon konulma fikri var. DVD player ile birşeyler yayınlayalım istiyorlar. Bu şekilde bir uygulama gördünüz mü? Hangi program ile hangi formatta bir ürün ortaya koymalıyız. Fikirleriniz, önerileriniz için teşekkür ederim.

öncelikle kurum bilgileriniz olsun. sonrasında vereceğiniz kurslarla ilgili bilgiler.. başvuru için kısa bilgiler.. sonra haydi sizi de bekliyoruz tarzında ifadeler dönsün dursun :)

bizim okula da 3-5 tane kurulmuştu
şimdi artık açan bile yok
o kadar tv boşa alındı

Bence televizyondan ziyade dijital pano olsa daha iyi olur okullarda yapılan uygulamalar gibi.
Onda da açılacak olan kurslar, o an sınıflarda hangi derslerin olduğu, fotoğraflar, etkinlikler, ders giriş çıkış saatleri vs olabilir ve güncellenir daha sonra.
Kötü bir bilgisayar kasası ve monitör iş görür.

poet' Alıntı:
Halk eğitim merkezinin girişindeki bekleme salonuna bir televizyon konulma fikri var. DVD player ile birşeyler yayınlayalım istiyorlar. Bu şekilde bir uygulama gördünüz mü? Hangi program ile hangi formatta bir ürün ortaya koymalıyız. Fikirleriniz, önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam televizyonda yayınlanacak şeyleri benimle paylaşırsanız sevinirim Aynı dert benimde başımda

Hocam dersler açılacak ve açılan kurslar, kurs gün ve saatleri hem ile ilgili kamu spotları sonra diğer kamu spotları. Belirli gün ve haftalarla ilgili spotlar haftasına göre. Eğitim kampanya reklamları vs. Koymak istedikten sonra birdolu şey bulabilirsin.

Kursların tanıtımı ile ilgili bir şeyler olmalı. Yani en çok rağbet gören kurslar hangileri, hangisi kaç saat sürüyor, haftada kaç gün, kaç hafta sürüyor, içerik ne, verilen sertifikalar nerede kullanılabiliyor, devamsızlık hakkı ne kadar .....

Geri