HEM Hakkında

Kodla Büyü

SubstantiaL

Site Gezgini
Merhabalar benim halk eğitim merkezleri hakkında öğrenmek istediğim birkaç şey var;

Sorduğum alan web tasarım alanı...

? Halk eğitim merkezleri eğitimi için yaş sınırı var mıdır?
? Halk eğitim merkezi ücretli midir?
? Halk eğitim merkezine gitmeyi tavsiye eder misiniz, alternatifi var mıdır?
? Halk eğitim merkezi için yaz dönemi gibi bir şey var mıdır? yani bu 3 aylık tatilde eğitim alabilir miyim?
? Halk eğitim merkezinde aldığım sertifika bir işe yarar mı?

İyi forumlar, takipteyim...

1. Halk eğitim merkezleri eğitimi için yaş sınırı var mıdır?
Yaş sınırı alt sınıf olarak var, üst sınır olarak yok. Alt sınır olarak da yaklaşık sanırım 15 falan idi.

2. Halk eğitim merkezi ücretli midir?
Ücretli değil. Yalnız katkı payı adı altında eğitime bir katkıda bulunmanız talep edilebilir. Haliyle yapılan edilen masraflara yardımcı olunsun diye.

3. Halk eğitim merkezine gitmeyi tavsiye eder misiniz, alternatifi var mıdır?
Halk eğitimde 192 saat web tasarım göreceksin. Eğer buldukları öğretmen iyi ise güzel anlatır ve öğrenirsin. Yok kendisi bile meseleyi tam kavrayamamış ve anlatma kaabiliyeti olmayan birisi ise öğrenemezsin.

4. Halk eğitim merkezi için yaz dönemi gibi bir şey var mıdır? yani bu 3 aylık tatilde eğitim alabilir miyim?
Kurslar her zaman yapılabilir. Ama ramazanda devamsızlıklar fazla olacağı için, öğretmen bulma sıkıntısı da olacağından dolayı pek kurs açmaya yanaşmazlar.

5. Halk eğitim merkezinde aldığım sertifika bir işe yarar mı?
Sertifika işe yarar.

halk' Alıntı:
1. Halk eğitim merkezleri eğitimi için yaş sınırı var mıdır?
Yaş sınırı alt sınıf olarak var, üst sınır olarak yok. Alt sınır olarak da yaklaşık sanırım 15 falan idi.

2. Halk eğitim merkezi ücretli midir?
Ücretli değil. Yalnız katkı payı adı altında eğitime bir katkıda bulunmanız talep edilebilir. Haliyle yapılan edilen masraflara yardımcı olunsun diye.

3. Halk eğitim merkezine gitmeyi tavsiye eder misiniz, alternatifi var mıdır?
Halk eğitimde 192 saat web tasarım göreceksin. Eğer buldukları öğretmen iyi ise güzel anlatır ve öğrenirsin. Yok kendisi bile meseleyi tam kavrayamamış ve anlatma kaabiliyeti olmayan birisi ise öğrenemezsin.

4. Halk eğitim merkezi için yaz dönemi gibi bir şey var mıdır? yani bu 3 aylık tatilde eğitim alabilir miyim?
Kurslar her zaman yapılabilir. Ama ramazanda devamsızlıklar fazla olacağı için, öğretmen bulma sıkıntısı da olacağından dolayı pek kurs açmaya yanaşmazlar.

5. Halk eğitim merkezinde aldığım sertifika bir işe yarar mı?
Sertifika işe yarar.

Peki hocam teşekkürler, iyi geceler.

Geri