hem kursu ile yardıma ihtiyacım var???

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yeterli sayıda veli bulduk kurs için şimdi hem e plan ve kursiyer listesi götürsem yeterli mi??? ayrıca kurs listesinde ad soyaa ve tc kimlik no ile hazırlayacağım liste yeterli olurmu??? hangi belgeleri götürmek gerek?? plan 88 saatlik haftada 6 saat versek olurmu??? kursiyer listesinde hangi başlıkların olması gerek. Hadi bi yardım.

plan, kursiyer listesi, yeterlidir. haftada 6 saat uygundur. 15 tatilde de kursun devam eder. tatile bakmaz. yani senin planın atıyorum 20 ocak ta başlıyor 20 martta bitiyorsa resmi tatiller hariç (bayram-kurtuluş günleri gibi) kurs devam eder yani 15 tatilde de kurs yaparsın.

Halk eğitime TC noları ile kayıt yapabilirsiniz.Ama onun öncesinde velilerden kursiyer başvuru dilekçesi alırsınız. Planlamayı halk eğitimle beraber yaparsınız.Bu yüzden15 tatilde kursa devam edip etmeme veya haftada 8 saatmi yoksa 10 saatmi verilecek bunlar halk eğitimle sizin planlamanıza bağlı

Ben nasıl yaptığımı anlatayım. İsterseniz. Bizim okul tam gün tam yıl kapsamında bir okul oldu müdürümüm gayret ve çabaları sayesinde. Tabi gün tam yıl olunca kurs açmadıktan sonra bir anlamı olmayacağı için kurs açmaya karar verdik. Ben 15 tana öğrenci buldum. Bunların T.C likli listesi ve hangi kursu açmak istediğimi müdürümle beraber hem bildirdik. Onlarda bana yoklama listesi ve boş ders çizelgesi ve notları girebileceğim bir form verdiler. Böylece kursu başlattım. Her ayın 25'de ekders çizelgesini götürüyorum. Birde bilgilerimin olduğu bir form gibi birşey doldurdum. Iban bilgimin olduğu. Onlarda IBAN ücreti yatırıyorlar.

oncelikle ilceye yazi yazip onay alacaksiniz. onay halkegitime geldikten sonra kursiyerlerin tcleri ile halkegitime basvur onlar kurs acma iskemini gerceklestirir. sen de kursun baslama tarihine kadar otomasyon sistemine girislerini yaparsin. kurs basladiktan sonra plan kursiyer listesi vb evraklari verirsin.

velilere okullar hayat olsun projesi kapsaminda 160 saat verebilirsin. hatta 15 tatilde de kursa ara verebilirsn.

sorularin olursa pm at yardimci olurum

oncelikle ilceye yazi yazip onay alacaksiniz. onay halkegitime geldikten sonra kursiyerlerin tcleri ile halkegitime basvur onlar kurs acma iskemini gerceklestirir. sen de kursun baslama tarihine kadar otomasyon sistemine girislerini yaparsin. kurs basladiktan sonra plan kursiyer listesi vb evraklari verirsin.

velilere okullar hayat olsun projesi kapsaminda 160 saat verebilirsin. hatta 15 tatilde de kursa ara verebilirsn.

sorularin olursa pm at yardimci olurum

Geri