HEM mi KML mi?

Kodla Büyü

fatmazehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Meslekte 13. yılımı çalışıyorum ve her 2-3 yılda bir olduğu gibi yine norm fazlasıyım :) Bu hafta başvuru alacaklarmış, ilçede sadece HEm ve Kız Meslek Lisesi açık, ben şu an BT sınıfı bile olmayan İmam Hatip Ortaokulu'ndayım. ESEF mezunuyum, teknik öğretmen gibi değerlendiriliyorum yani meslek liselerinde... Sizce HEM mi yoksa KML mi tercih etmeliyim?

KML tabiki. Hiç olmazsa giriş çıkış saatleriniz belli olur. Eğer BT alanında öğrenci varsa ek ders, norm fazlalığı vs. gibi problemleriniz de olmaz.

Ortaokul sonrasi Kml zorlar mı beni bilmiyorum :/ gerçi Hem sanki daha sıkıntılı gibi ama...

Sizden başka bir zümredaşınız daha olursa size yardımcı olacaktır. Başlangıçta elbette zorlanacaksınız ama kısa sürede alışırsınız.

Hocam eğer kml de norm sıkıntı olmaz diyorsanız kml yazın ben norm fazlılığından dolayı tek tercih edebileceğim yer hem olduğu için yazdım ve 1 yıldır görev yapıyorum.Hemler diğer okullara göre rahatlığıda var zorluğuda zorluğu bana göre şu akşamları kursa gitmeniz gerekiyor. onun dışında okullara göre rahat .

hem deyim mutluyum :) ama biraz ekders sıkıntısı cekebilirsiniz kml gibi olmaya bilir oladabilir kurslara bağlı ama yetişkin bilinçli insanlarla uğraşmak güzel

hocam 4 yıldır hem deyim.daha once teknikmeslek lisesinde 2 yıl çalıştım.Eğer bulunduğunuz şehir büyük bir yer ise halk eğitim yazmanızı tavsiye ederim.Veli Derdi yok.İsteksiz öğrenci derdi yok.yek dezevantajı arkadaşın dediği gibi giriş çıkış saatleri.onu da belli bi süre sonra siz kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.eğer potansiyeli olan bi halk eğitimse sabah öğlen kursu verme şansınız yüksek.ücret bakımındanda her zaman full ekders alırsınız.teknik liseleirn avantajı ise kendinizi güncel tutuyorsunuz bilgi olarak halk eğitimlerd ekörelebiliyorsunuz

Geri