Hem Otomasyon Online Ön kayıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan phileo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

phileo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Halk eğitimde çalışan arkadaşlar bugün bir hem sitesinde kursa online ön kayıt olarak şu linki gördüm :

http://hem.meb.gov.tr/hem/hmmOnlineKursKayit.aspx

Bu hem otomasyonun kendi sitesi bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba sistem nasıl çalışıyor?

biz kursumuzu açtığımızda kurs otomatik olarak mı listeleye ekleniyor, başvurular kursiyer listesine mi ekleniyor vb...

şuan halkeğitimler için online kayıt, ekders-bordro-puantaj hesaplama-devamsızlık cetveli-kbs uyumlu excel çıktıları alınacak Türkiye geneli bir web sitesi geliştiriyoruz. Projemizde online kayıt kısmını bitirmek üzereyiz. Diğer kısımları yavaş yavaş yapıyoruz. Online kayıt sistemini isterseniz ücretsiz deneyebilirsiniz. Sistemi denemek için hem-soft.com adresinden talep formunu doldurmanız bizimde onaylamamız gerekmekte. Daha sonra mail adresinize kullanıcı adınız ve şifreniz geliyor. Kendi sitenizde bir menüye link vererek başvuru alabiliyorsunuz.(Örn "http://hem-soft.com/web-online/Kurs-Secimi.aspx?KurumID=194136") Yönetim panelinden online başvuru kurs planlaması yapabilirsiniz. Kursa başvuranların çıktısını excele alabilirsiniz, SMS gönderimi konusunda şuanda çalışıyoruz. Eksiklikleri olabilir ama zamanla gideriyoruz. Kullanacak arkadaşlar karşılaştığınız sorunları albostan@outlook.com veya destek@hem-soft.com adresine mail gönderebilirsiniz.

arkadaşım çalışmanız güzel.
ama emeğiniz boşuna gidecek gibi hangi halk eğitim merkezlerine pazarlayacaksızız. senin dediklerinin hepsini (online kayıt, ekders-bordro-puantaj hesaplama-devamsızlık cetveli-kbs ) hem otomosyon sitemi şunada yapıyor. yapılmayanlar yapım aşamasında. yukardaki arkadaşında bahsettiği o..

Teşekkür ederim hocam. Biz benzer bir çalışmanın Windows programını yapıp kendi halk eğitimimizde kullanıyorduk. İdareciler internetten ortamından yapılmasını istediler bizde madem yapıyoruz genel bir şey olsun istedik ve buna bir online kayıt sistemi ekledik. Yani bir kar amacımız şimdilik yok. Serdivan Hem, Adapazarı Hem şuan bu online kayıt sistemini kullanmaya başladılar. Bu sistemi isteyen halk eğitime zaten ücretsiz veriyoruz.
Hem otomasyon sistemine gelince bu sistem sadece kurs açıyor çıktı alıyor ekders-bordro-puantaj hesaplama-devamsızlık cetveli gibi olayları sizin ayarlamanız gerekiyor. Online kayıt sistemi ise bir şeye benzemiyor. Biz Windows programımızda usta öğreticilerin (sigortalı, emekli, kısmi zamanlı...) ekderslerinin bordro, puantaj, devamsızlık çizelgelerini KBS sistemine göre hesaplattırıyoruz. Bunları maalesef hem otomasyon sistemi yapamıyor. Kurumda çalışan memur kendi hesaplattırıp KBS sistemine işliyor. Eğer Halk eğitimde çalışan usta öğretici sayısı az ise problem yok zor olmaz ama bizim halkeğitim gibi çok fazla kurs açılıyorsa ortaya problem çıkıyor.

Geri