HEM'de KİEM Bilgisayarlarına Win7 Kursam?

Kodla Büyü
Halk Eğitim Merkezinde 2007 yılında kurulan bilgisayar laboratuvarına Win7 kursam ne olur. Üzerlerinde XP lisansı var.

Ya da Microsoft tan lisans istesem eğitim kurumu olduğumuz için ücretsiz lisans gönderirler mi?

hocam ben illegal bi şey yapmanı kesinlikle önermem. Eğer bi sorunla karşılaşırsan kesinlikle kimse arkanda durmaz...
Benim lab'da vista kurulu exper kurmuş lab'ı. arayıp win7'ye ücretsiz yükseltme var mı diye sordum yok lisans almanız lazım dediler bana. microsoft'u aramadım eğer arayıp olumlu dönüt alırsan haber ver, biz de geçelim hemen...

anlıyorum hocam. üniversitede iken eğitim amaçlı lisans sağlandığını duymuştum ama madem eğitim amaçlı lisans sağlıyor microsoft okullardaki markalı bilgisayarlarla okullar lisansı da satın almış oluyorlar yani microsoft hem kendi ürününün eğitimini bize verdiriyor hem de lisans ücretini bir şekilde almış oluyor. gerçi bu durum kamuda kimin umrunda sonuç da para kimseden çıkmıyor...

Ben de Windows7 kurmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Ayrıca halk eğitim merkezlerinde yada hiç bir okulda ben office lisansı olduğunu sanmıyorum ama birçok halk eğitimde office 2010 anlatılıyor. ne yapacam bilmiyorum şimdi microsofta sorup onları da uyandırmak istemiyorum..

kurabilirsin hocam
eğitime %100 destek kapsamında bi sorun yok. il/ilçe bt formatörlerinden win7 cd larini alman gerekiyor ama.

o zaman Allah sabır versin hocam :?
ama dediğim gibi her yıl güncel yazılımlar il bts formatörlerine geliyor

Geri