HEM'de tek öğretmenim ve BTR'yim

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Sayın hocalarım kadrom HEM'de ve lise için BTR başvurusu yapmıştım onayı geldi. Ancak HEM'de benden başka kimse yok, müdür ve md. yrd. tayini çıkmış gitmişler. Şu an HEM'in müdürlüğüne vekaleten bakıyorum.

Benim BTR onayı geldikten sonra müdürlük atamalarını bekledik acaba birisi müdür olarak gelir mi diye gelen olmadı. Şu an müdürlük boş ve bulunduğum yerde HEM'e görevlendirilebilecek başka öğretmen bulunmuyor diğer okullarda da öğretmen sıkıntısı var zaten.

Şu durumda HEM'e benim devam etmem gerekiyor. Sanırım sene sonuna kadar böyle gidecek. Peki bu durumda BTR ne olacak, nasıl olacak. Bu görevlerden hangisi önceliklidir hangisine öncelik vermek hangisini yapmak gerekir. Bilgisi olan varsa sevinirim. Yoksa ikisini birden idare etmem mi gerekir.

hocam aslında BTR yazısında "üzerinde asaleten,vekaleten idarecilik bulunanlar, bu görevlerinden ayrılmadan BTR başvurusu yapamazlar' şeklinde bir ifade vardı..sizin başvurunuzun kabul edilmemesi lazımdı..ben müdür yardımcılığından istifa ettikten sonra BTR başvurusu yapabilmiştim geçen yıl.

üzerinde "görevlendirme" bulunan kişiye 2. bir görevlendirme yapılamaz. Mevzuata aykırıdır.

Vekaleten Müdürlük görevini yürütürken BTR için teklif edilmeniz yanlış olmuştur.

Durumdan anlaşılan sizin çalıştığınız yerde işler "öylesine" yürütülmeye çalışılıyor. İlçe yöneticileriniz işi bilmeyen-önemsemeyen tipler, anlaşılan malesef bu.

Yapmanız gereken en doğru iş şudur: Müdür vekelatine devam ediniz, BTR görevi için durumu belirterek istifa dilekçesi veriniz.

Hocam cevap işin teşekkürker. Haklısınız burada işler maalesef günü kurtarmak için yapılıyor. İlçe müdürüyle zaten aramız iyi değil. Adam çakalın teki. HEM ile ilçe MEM aynı yerde. Normalde o da istemez benim burda durmamı, ama elinde başka öğretmen olmadığından mecbur kalıyor işte.

Vekaleten görev bulunurken BTR başvurusu yapamaz olayını bilmiyordum. Şu an BTR'den istifa dilekçesi vermem gerekir öyle mi?

Peki bu durumda okula da BTR lazım, akıllı tahtalar var. O sorun nasıl çözülür acaba.

Geri