Hemkurs kar tatili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shadows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shadows

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba,
Bir lisede hafta içi mesai sonrası HEM'e bağlı kurs veriyorum
Kurs günlerinde kar tatili ilan edildi. Kar tatilinde kurs tatil olurmu oluyorsa telafisi nasıl yapılıyor.yada yapılıyormu.
sınav tarihi falan değişiyormu.

diğer sorum devamsızlık girilirken devam eden öğrenciler için devamsızlık kısmı boşmu yoksa 0 mı yazılıyor.

Hocam kar tatili meselesi daha önce konuşulmuştu. Eğer tatil metni "ilk ve orta dereceli okullar" şeklindeyse sizin kursunuz tatil olmaz ve kursa gitmeniz gerekir. Ama "tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında" şeklinde olursa sizin kurs da tatil olacaktır.

Tatil olmadığı durumda kursiyer gelmese dahi ek dersinizin yazılması gerekiyor.
Tatil olduğu durumda ise; DYK'da olduğu gibi fiilen yerine getirilmeyen kurs görevinin ek dersi yazılmayacağı için ek dersiniz yazılmaz.

Devamsızlıklar girilirken gelen kursiyere birşey yazmanıza gerek yok, gelmeyen kursiyere ise o gün kaç saat ders var ise o ders sayısı girilmeli.

giryan' Alıntı:
Hocam kar tatili meselesi daha önce konuşulmuştu. Eğer tatil metni "ilk ve orta dereceli okullar" şeklindeyse sizin kursunuz tatil olmaz ve kursa gitmeniz gerekir. Ama "tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında" şeklinde olursa sizin kurs da tatil olacaktır.

Tatil olmadığı durumda kursiyer gelmese dahi ek dersinizin yazılması gerekiyor.
Tatil olduğu durumda ise; DYK'da olduğu gibi fiilen yerine getirilmeyen kurs görevinin ek dersi yazılmayacağı için ek dersiniz yazılmaz.

Devamsızlıklar girilirken gelen kursiyere birşey yazmanıza gerek yok, gelmeyen kursiyere ise o gün kaç saat ders var ise o ders sayısı girilmeli.

Hocam net cevabınız için tşk.

Dersin telafisi yapılıyormu resmi olarak tarihte değişme oluyor mu(sınav tarihi vs.). yoksa kar tatil günlerine denk gelen konular gümbürtüye mi gidiyor.

Geri