Herşey normal ses çıkmıyor!..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
Arkadaşlar, Mdr Yrd bilgisayarına geçen hafta format atıldı,anakartı değişti. Ses sürücüleri herşey normal yüklü ama ses çıkmıyor. Bir hata var ama nerede??

Taktığınız jakları kontrol edin doğru takılmamış olabilir. Hoparlörde de sorun olabilir. Bir ihtimalde uyumlu sürücüler yüklenmemiştir. Modeline göre sürücünün son versiyonu indirip kurun.
Denetim masasından ses araçlarından sesi kısılmış olabilir.

hocam acaba sp2 den daha düşük versiyon mu yüklediniz.O zaman da ses çıkmıyor.Tekrar sp2 yi kurmak gerekiyor.

artık windows 7 geçme zamanı geldi bence artık xp çok eski gelmeye başladı. Bir kere windows 7 kullanınca artık xp dönesim gelmedi.
Tabi sorununuzun çözümü sürücüleri tekrar yüklemek bence.

bir ara bendede aynı sorun oldu vestel promega bilgisaayarlarda formatdan sonra suruculeri yukluyordum ama ses calısmıyodu sorunu buldum aygıt yöneticisinden sistem aygtlarında pcı veriyolunda ünlem işareti wardı bunu gunceleştdim dedim ses sürücüsünü tanıdı ve başarılı oldum. vestel promega bilgiyasayarlarda 5 bilgisayarda aynı yöntemle çözdüm..

Hocam hoparlörleri kontrol et başka bir hoparlör tak çalışan onla dene ondan sonra bilgisayar içine bak..Anakartın cdsinden ses sürücüsünü yeniden yükle sıkıntın geçecektir...

Ana kartta sorun olunca bilgisayarcıya yolladık, anakartı değiştirmişler. Sonra da XP Perfect kurmuşlar. Ben kurmadım hasari hocam:) Tüm sürücüler yüklü görünüyor,hiçbirinde soru işareti ünlem yokk. Hoparlör çalışıyor,başka hoparlör denedim olmadı yine olmadı:((

başka sürücü dene daha güncel filan ama sürücüyü değiştir bir önce...başka versiyon

Modifiye işletim sistemlerinde USB tanımama yazıcı tanıtamama gibi sürücü sorunlarının ardı arkası kesilmez. En iyisi orjinalini kurup sonra sürücüleri yüklemektir.

hocam bazen olabiliyor.sesle mikrofon çıkış yeri birbirinin tersi olabiliyor.deneyin bence farklı eyrden ses veriyor olabilir.sonuçta üretim hatası da mümkün yani.

Geri