Merhaba arkadaşlar son 1 aydır uğraştığım çeşitli sorunları yazacam buraya aslında aynı sorunları. sitemizde de konusu olan firmadan 5 tl ye 512 mb ram alarak vestel promega bilgisayarlarımın ramlerini 1gb çıkarttım. ve xp olan işletim sistemlerini win 7 ye yükselttim. o günden sonra çalışan usb klavyelerimden bazıları çalışmamaya başladı. bazen tuşlar basıyor bazen basmıyor. ilk başta klavyeden şüphelendim kendi pc me taktım klavyeler düzgün çalıştığını gördüm. virüs mü acaba dedim yeni formatladığım makinede de aynı sorunla karşılaştım.gittim başka marka ps2 klavye aldım bu seferde onlar sapıtmaya başka başka yazılar yazmaya hesap makinesidir vs açmaya başladı kendiliğinden. usb klavyelerin powerın yetersizliğinden bu sorunu çıkarttığını düşünerek ps2 ye çevirmiştim. şimdi ps2lerde sorun ile karşılaşınca aklıma ramleri çıkartmaktan başka çözüm gelmiyor. bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? genelde benim başıma gelenler forumda pek arkadaşların karşılaştığı sorunlar olmuyor cevap alamıyorum ama inş bu sefer birisinden bir fikir alabilirim. teşekkürler.