Her Öğrenciye ÜCRETSİZ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR Verilecek

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
Ellerinden dersleri alınmış, hizmete hazır "format"örler de teknik servis hizmeti verirler artık okulda.
 
omd' Alıntı:
Ellerinden dersleri alınmış, hizmete hazır "format"örler de teknik servis hizmeti verirler artık okulda.
Teknik servis hizmeti vermemize gerek yok artık hocam. Senin haberin yokmu yoksa? ülkemizdeki her öğrenci bilgisayar kullanmayı öğrendi artık. Hepsinin kendi web sitesi var ve blog yazıyolar harıl harıl.. Ben bu eğitim sistemini bu hale getirenlerin hepsinin ...... :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
 
O devirleri görür de formatör falan olursak kafayı yeriz heralde. 20-30 pc ile uğraşamıyoruz 300-500 tanesini düşünemiyorum
 
öğrencilere ücretsiz kitaplar verildi... Kitapların değeri kalmadı.. ya yırtıyortlar.. ya sağa sola atıyorlar.. yada özensiz kullanıp yırtık pırtık yapıyorlar kitapları.. hiç özen gösterme yok... Laptopları da öyle yaparlar... Ücretsiz ne varsa değeri bilinmniyor....
 
Derste msn facebook a giren öğrencileri uyaran öğretmen profili ortaya çıkar. Herkesin elinde bir wınn ben sende daha iyi giriyorum nete. Diğer sınıftaki öğrenciye mesaj.. Artık neler neler burdan tahmin edemeyeceğimiz olaylar.vs vs .
Dizüstü verilmesine karşı değilim ama şu süreçtede neler olacağı aşikar
 
İşimiz biraz daha zorlaşır ama bu arada bize olan ihtiyaç kat kat artacak gibi. BT öğretmeninin asıl kıymetini ozaman anlarlar. Dışarda bi format 40-50 lira.
 
kocaelide çalışmakta olan bilişim teknolojileri öğretmenleri 2 senedir dediğiniz durumu yaşıyor zaten. kocaeli büyük şehir belediyesi her sene 6. sınıflara netbook dağıtıyor ceremesini biz çekiyoruz. her sene 26BİN netbook dağıtılıyor.
 
Aynen bu sene dyned kurayım dedim ogrenci notebooklara virusden gecilmiyordu . Hepsinde her türlü oyun vardı maşallah.
 
ben öğrencilerin laptopları ilgileniyorum nerdeyse hepsine virüs programları attım bazılarını ben bazılarını onlar yaptı arada bozuluyo getiriyorlar yapıyoruz beraber gösteriyorum ben de onlar da öğreniyor öyle çok da zorlamıyorlar beni...ama derslerimizi onlarla çok daha rahat ve güzel işliyoruz..çalışmalarını kendi pc lerine kaydetmleri çok daha iyi oluyor silinme derdi yok en azından
 
madem dersi geri vermeyi düşünmüyorsunuz her öğrenciye (4. sınıftan itibaren, hatta 3) dizüstü bilgisayar verin ama bilgisayarı sadece okulda kullanabilsin çocuk, özel kilitli dolaplar yaptırılsın sınıflarında bilgisayarların konulabileceği ve korunabileceği. en önemlisi de haftada 2 ders saati sınıf rehber öğretmeni ile birlikte ders tekrarı, araştırma, vitamin dyned vs. amacı ile kullanılabilsin. Hala 2. kademede "Serbest etkinlikler" dersi niye yok anlamıyorum. SBS stresi yaşayan 8. sınıf öğrencisinin mi ders ortamından uzaklaşması daha uygun 1., 2. sınıf öğrencisinin mi?
 
"Fatih Projesi'yle birlikte bütün dersliklerde akıllı tahta var. Fakat o dersliklerimize akılı tahtaları koymakla yetinmeyeceğiz, bir adım daha atıyoruz elektronik kitap vereceğiz. Yani Ipad gibi bütün öğrencilerimize ücretsiz olarak bunu vereceğiz. Hedef 4 yıl. Bütün yavrularımız ellerinde elektronik kitaplarıyla derslerini takip edecekler. Bununla ilgili bütün hazırlıklarımız tamam, ihale aşamasındayız. İhaleyi yaptıktan sonra önümüzdeki eğitim-öğretim yılı içinde okullarımıza bunu yerleştirmeye çalışacağız" diye konuştu.
http://www.haberler.com/basbakan-erdoga ... 87-haberi/
 
ben bu kadar bilinçsizce, karambole yapılan bir eğitim sistemi görmedim.
Gerçekten geleceğimizi düşünmüyorlar.
Eğitimde siyaset olduğu sürece bu hep böyle olacak.
 
BBNET
Geri
Üst