Arkadaşlar bugün ortaokul müdürü aradı, ek ders olurları ilçe MEM den geri dönmüş.
Bazı öğretmenlerde kulüp vardı bazılarında yok.
Yeniden ders programı hazırlayacağız dedi. Neden dediğimde ise ; Her öğretmene kulüp verilmesi gerekliymiş. ( bana saçma geldi )
Ben dağıtımı şöyle yapmıştım.
Bizim okulda toplamda 11 ortaokul öğretmeni var.
7 tanesine kulüp verdik.
Sınıf sayılarımız şu şekilde;
5A-5B
6A-6B
7A-7B
8A-8B
5. ve 6. sınıflar toplam 4 şube olduğu için , 4 tane öğretmen kulüp vermedim, çünkü çarşamba 6. saat , 5 ve 6. sınıfların normal dersi var. kulüp yok.
dolayısıyla çarşamba 6. saat derse girmesi gereken 4 tane öğretmen gerek.
bunu düşünerek bu şekilde dağıttım.
İlçe Mem ise kulüp sayısını az bulmuş kalanlara da kulüp verin demiş. Ben olmaz dedikçe , müdür bey yapalım diyor , ilçenin lafına illa uyacak çünkü,
ama sorunu bir türlü anlamadı , kafası almadı
sizin okulda durumlar nasıl, bu tarz bir sorun karşısında nasıl bir çözüm üretilebilir. ( gerçi ben çözmüştüm olayı ama, ilçe Mem begenmemiş )
Ben yapamam dedim, gelsin ilçe mem kendi yapsın o zaman programı , çünkü bu mantıkla program oturmaz dedim
Bazı öğretmenlerde kulüp vardı bazılarında yok.
Yeniden ders programı hazırlayacağız dedi. Neden dediğimde ise ; Her öğretmene kulüp verilmesi gerekliymiş. ( bana saçma geldi )
Ben dağıtımı şöyle yapmıştım.
Bizim okulda toplamda 11 ortaokul öğretmeni var.
7 tanesine kulüp verdik.
Sınıf sayılarımız şu şekilde;
5A-5B
6A-6B
7A-7B
8A-8B
5. ve 6. sınıflar toplam 4 şube olduğu için , 4 tane öğretmen kulüp vermedim, çünkü çarşamba 6. saat , 5 ve 6. sınıfların normal dersi var. kulüp yok.
dolayısıyla çarşamba 6. saat derse girmesi gereken 4 tane öğretmen gerek.
bunu düşünerek bu şekilde dağıttım.
İlçe Mem ise kulüp sayısını az bulmuş kalanlara da kulüp verin demiş. Ben olmaz dedikçe , müdür bey yapalım diyor , ilçenin lafına illa uyacak çünkü,
ama sorunu bir türlü anlamadı , kafası almadı

sizin okulda durumlar nasıl, bu tarz bir sorun karşısında nasıl bir çözüm üretilebilir. ( gerçi ben çözmüştüm olayı ama, ilçe Mem begenmemiş )
Ben yapamam dedim, gelsin ilçe mem kendi yapsın o zaman programı , çünkü bu mantıkla program oturmaz dedim