her gün baska bir sorun

Kodla Büyü

ozkanozen

Aktif Üye
Iyi aksamlar akilli tahta nin admin şifresini değiştirmek istedim ancak kilitli oldugu icin basaramadim. Ben de netuser komutu ile denedim. Ancak yine basarili olamadim. Ancak oturumu tekrar acmaya calistigimda şifre nin değiştiğini farkettim. Ancak benim belirledigim sifreler degil. Guvenli mod ,komut destegi , parola sifirlama diski ve admin sifresini degistirmek icin erd commander tarzi program kullandım. Ancak bu defa da mavi ekran hatasi aldım. Imaj yuklemeden nasil admin sifresini degistirebilirim.

sanmıyorum, klavye tipini değiştirdim. denetim masasından değiştirdiğimde olmamıştı. komut satırında "netuser administrator passwordchg:Yes "dedim ancak yine parolayı değiştiremedim. değişmediğine dair uyarı mesajı da aldım. sanırım kendisi değiştirdi.
yarın sam klasörü diye birseyden bahsediyorlar diğer akıllı tahtalardan taşıyacam umarım olur.

Forumda usb ile windows 7 şifre sıfırlama aracı var, onu bulup, kullanarak şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Bahsettiğim araç sam dosyasında işlem yaparak işi hallediyor.
sam dosyasını kopyala/yapıştır yapmak çözüm olmayacaktır hatta işleri daha da karıştırabilir.

teşekkürler hocam uyarınızı dikkate alacam. bir kaç konudan programları indirdim. bakalım yarın sonuç ne olacak. sonucu paylaşırım.

Geri