her okul için ayrı bir internet sitesi

Kodla Büyü

hakkibasak

Site Gezgini
arkadaşlar okulların mebbis kodları değişti. Okullar ikiye katlandı. Her okul için ayrı bir web sitesi gerekli olacak. Baştan hazırlamamız gerekiyor. Bu işin üstesinden nasıl geleceğiz

cidi misin? bunun bir resmi yazısı var mı?
ben, joomla ile yaptığım sitenin headerine ...ilkokulu ve ortaokulu web sitesi yazdığımda olmuyor mu?

büyük ihitmalle ortaokul öğretmeni olacağız ve formatörlük olursa ben ortaokulun formatörü olacağım buda sabahçı olacağım manasına gelir ve okula sadece sabah giderim öğlen çıkarım formatörlük olurum hangi kurumun onayında çıkarsa o kurumun ders saatlerine uyarım ve o okulun işlerine bakarım kimse beni ilgilendirmez

azizerkut' Alıntı:
büyük ihitmalle ortaokul öğretmeni olacağız ve formatörlük olursa ben ortaokulun formatörü olacağım buda sabahçı olacağım manasına gelir ve okula sadece sabah giderim öğlen çıkarım formatörlük olurum hangi kurumun onayında çıkarsa o kurumun ders saatlerine uyarım ve o okulun işlerine bakarım kimse beni ilgilendirmez
:++: :+1: :alkis:

isterlerse mynet google v.s yere hazırca hemen oluşturur ana site içinden linkle buraya yol veririm

............. Ilkokulu ve ........... Ortaokulu . Yani aynı bina fakat farklı okul. Öğretmenleri farklı öğrencileri farklı. Sanırım bu yaz aylarında ftp şifresini ve kullanıcı adlarını(yani okul kodlarını) bize bildirirler. Biz de ona göre yeniden ve 2 adet olarak yaparız. Tabiki hazır templateler kullanırız. Fakat bizi uğraştıracak düşüncesindeyim

bence de aynı binada 2 okul olursa 2 siteye ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum. sonuçta 1 müdür hem ortaokula hem de ilkokula bakacak.Eskiden ...ilköğretim okuluydu şimdi ise ...... ilkokulu ve ortaokulu olduk.
bakanlık da sonuçta her kuruma şifre verirken ayrılan ve ayrılmayan okullar diey ayrım yapmamış. Bu konuda bir zorunluluk oluşturacağını sanmıyorum

aman kopyalar yapıştırırız aynısından ne olacak... personel bölümünü de değiştiririz olur biter. bu başımıza gelebilecek diğer ihtimaller yanında hafif kalıyor bence...

Bizim okulun ayrılmış arkadaşlar iki ayrı ftp şifresi vermişler, mebbis şifreleriyle girdiğiniz de görebilirsiniz. Bu da iki yeni site demek...

2 farklı şifre verebilirler. hatta daha çok da verebilirler. Resmi yazı yazıp 2 farklı site istemedikçe yapmam. Zaten 1 sitenin hosting ücretini ancak ödüyoruz.
hangi devirde yaşıyoruz en azından okul hostinglerini mysql uyumlu yapsalar dışarıdan hosting almayız bir yandan MEB resmi olarak joomla dersleri vermeye başladı bir yandan da okullara sağladığı alan joomla uyumlu değil.

Geri