Her okula norm BTR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu norm olayı çok kafa ağrıtıor nerden bilişimci olduk diyor insan bu konuda gerekli yerlere sendikalara müracat edelim her okula bir rehberlik kadrosu var derse girmeden bizde Biliişm Teknolojileri rehber öğretmeni olarak her okulda 1 ikili eğitimde 2 norm olsun ben bu konuda müracat edecem sizde bu konuyu dile getirin teşekkürler...

Sayın hocam mebin bu konudaki düşüncesi öncelikle fatih projesi kurulumu tamamlanan okullara BTR vermek. Bunlar tamamlandığında diğer okullara BTR vermek. Ama sıkıntı kadro vererek değil görevlendirme yaparak..

Haklısınız ama bu; savaşlar olmasın, yoksulluk olmasın, çocuklar ölmesin gibi bir istek gibi karşılanacaktır.

arkdaşlar bize müstehak biz getirdik bunları başa çekiyoruz şimdi. Adam yakınıyor neredeyse isyan ediyor gidiyor yine oy veriyor. Neymiş hocam ben meb için vermedim oyu ama verdiğin oy mebi de şekillendiriyor. Nasıl isterseniz öyle yönetilirsiniz

LEFKE' Alıntı:
Arkadaşlar bu norm olayı çok kafa ağrıtıor nerden bilişimci olduk diyor insan bu konuda gerekli yerlere sendikalara müracat edelim her okula bir rehberlik kadrosu var derse girmeden bizde Biliişm Teknolojileri rehber öğretmeni olarak her okulda 1 ikili eğitimde 2 norm olsun ben bu konuda müracat edecem sizde bu konuyu dile getirin teşekkürler...

Hocam daha önce yapıldı bu ancak duyan yok, herkes kör, herkes sağır kesildi... Hatta benim gördüğüm kadarıyla MEB ölü taklidi yaptı...

Duyan yok uğraşıp sinirlerinizi de yıpratmayın, denendi...

fatih olan okullarda btr olarak meslek liselerindede görevlendirilirseniz çok iyi olur..

btr olmak kolay da,hiç mi yer değiştirme hakkımız olmayacak ,atama olayı tamamen norma bağlı,bir an önce düzenlenmeli

ahmetcanserif' Alıntı:
yüürü be hocam kim tutar seni.
hocam yanlız gidersem tutarlar yoksa böyle çok okul gezeriz geçen sene 3 okulda çalıştım bu sene norm fazlasıyım seneye nerdeyim????????

LEFKE' Alıntı:
ahmetcanserif' Alıntı:
yüürü be hocam kim tutar seni.
hocam yanlız gidersem tutarlar yoksa böyle çok okul gezeriz geçen sene 3 okulda çalıştım bu sene norm fazlasıyım seneye nerdeyim????????
alınma hocam şakasına dedim biz çok uğraştık bakanlığa kadar erişebildiğimiz yerlere ulaştık en net aldığım cevap bu konuda herhangi bir çalışma yok.
forumdaki geyikleri boşver.

Geri