Her sınıfa farklı oturum...

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
Arkadaşlar bilgisayar açılırken karşıma bilgisayarda 2 işletim sistemi kurulu iken geldiği gibi seçim ekranı gelmesini istiyorum. Ancak bunu bilgisayarımda sadece windows xp, server 2003 vb. işletim sistemleri varken okuldaki sınıflarım için ayrı ayrı seçim ekranı gelmesini istiyorum. Yani 11-A sınıfı geldiğinde bilgisayarı açtığında açılış ekranında henüz windows açılmamışken kendi sınıfını seçerek kendi işletim sistemini ve ayarları ile açmasını istiyorum. Mümkünmü acaba...

dediğin şekil olabilir şimdi tam hatırlayamıyorum ayarları ben yazayım siz biraz kurcalayın eğer iki işletim sistemi kurmuşsanız açılışta hangi işletim sisteminde başlamanız gerektiği soruluyor burdaki bekleme süresi veya birincil işletim sistemi ayarları masa üstünde bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerde biryerlerde başlangıç ve kurtarma gibi bir yazı olacaktı ordan ayarlanıyor ben win 7 kullandığım için tam yolunu hatırlayamıyorum ordan bir iki ayarlamayla galiba dediğiniz olacaktır zaten yapmanız gereken sadece ordakin isimleri değiştirmek galiba yani siz iki işletim sistemi kurmuşsanız işte windows 1 ve windows2 yerine 11a veya 11b yazılacak eğer olduysa bizimlede paylaşın iyi çalışmalar

hocaam girişte 11 A ve 12 B gibi yazma işlemlerini easybcd programı ile yapabilirsiniz denedim oldu ama resim iccon vs koyabiliyormusunu onu bilmiyorum...

Geri