Her Telden konu sayısında artış :) :(

Kodla Büyü

rutubator

Aktif Üye
Bilmem dikkatinizi çekti mi? eskiden bu sitede her telden konu başlığı çok az açılırdı. Genelde mesleki konular ve paylaşımlar yapardık. Son zamanlarda her telden takılıyoruz galiba. Bölümün geldiği durum budur. BilgisayarBilisimBiliyoruzZaten.net

rutubator' Alıntı:
Bilmem dikkatinizi çekti mi? eskiden bu sitede her telden konu başlığı çok az açılırdı. Genelde mesleki konular ve paylaşımlar yapardık. Son zamanlarda her telden takılıyoruz galiba. Bölümün geldiği durum budur. BilgisayarBilisimBiliyoruzZaten.net
Sayın Hocam,

Son dönemde eklediğim video ve paylaşımlardan dolayı arkadaşlardan çok sayıda teşekkür aldım. Ancak dediğiniz gibi yapılan paylaşımlara yeteri kadar ehemmiyet verilmiyor hatta konunun gündemde olması için bazen güncel yazıyoruz PM'den sitem mesajları alıyoruz. Reyting artırmaya çalışıyoruz diye.

Anladığım kadarıyla paylaşımlar yerine hertelden konusu arkadaşların daha çok dikkatini çekiyor.

Sonuç : Paylaşıma devam. İsteyen istediği yerde gezsin.

İyi çalışmalar.

hocam arkadaşlar her konuda(olması gereken) paylaşımda bulunuyorlar. sorunlar(nerdeyse her konuda), çözümler, mesleki konular... bence durum iyi. rahatsız olunacak bir durum değil

Hocam forumda bir bilgiye ihtiyaç duyup açtığım başlıklara neredeyse hiç yararlı cevaplar gelmiyor ama "sevgilimden ayrıldım,depresyondayım" yazsam,10 sayfa cevap gelir :) ama yaapcak bişey yok,insanlara zorla cevap yazdıracak halimiz yok.Sorularımıza cevap alamasak bile eğlenceli başlıklara takılıyoruz artık forumda..

müfredatın sıkıcılığı, norm olayı vs... derken arkadaşlarımız meslekten iyice soğudu sanırım. bu yüzden de mesleki paylaşım sayısı azalıyor. artık kimse mesleki anlamda kendini geliştirmek istemiyor.

Diğer sorunlarda bu forum altında açılıyor kendi forumu varken neden her telden açılıyor benimde mantığım almıyor.

hasari' Alıntı:
Diğer sorunlarda bu forum altında açılıyor kendi forumu varken neden her telden açılıyor benimde mantığım almıyor.

Tembellikten Hocam

Be cevaplanmamış mesajlar ile aktif başlıklara bakarım.

Müfredatta bir değişiklik yok zaten, mevcut paylaşımlar yeterli demek ki. Mesela ben çoğu aradığımı buluyorum forumda.

ben memnunum forumun bu halinden..aradığım şeyleri de bulabiliyorum, cevap da alabiliyorum..bi burası bi forum.donanimhaber zaten :)

Arkadaşlar tabii ki sadece mesleki şeyleri konuşup duracak değiliz. Ben sadece branşımızda ki bıkkınlığa ve artık mesleki iştahımızın düştüğüne parmak basmak istemiştim. Kimse darılmasın gücenmesin. Hepinize saygılarımla...

mesela branşımız tarih olsaydı burada öyle paylaşımlar yapardım ki ortalığı inletirdim...
şaka bi yana mesleki doyumsuzluk burayı da etkiliyor...

Sayın Hocalarım,

Her telden foruma renk katıyor ama ben abartıldığı kanaatindeyim. Çünkü Paylaşım sayısı ile Her telden başlığına açılan konu sayısı arasında çok ciddi fark var. Üretkenliğin azaldığını düşünüyorum. Tabi bunun haklı nedenleri var ama yine de abartılıyor.

Ayrıca paylaşım yapan arkadaşlara bir teşekkürü çok görenler her telden de açılan bir konuya mesaj yağdırıyor. Bu da ayrı bir çelişki.

İyi çalışmalar.

habibocak hocam çok içerlemiş bu konuya... :)
hocam teşekkür edenleri de unutma ama :)

only61' Alıntı:
habibocak hocam çok içerlemiş bu konuya... :)
hocam teşekkür edenleri de unutma ama :)
Sayın Hocam,

Öncelikle teşekkür eden arkadaşlara saygılarımı sunuyorum.

Bugün MEBWEB ile ilgili 3 tane video çektim ve paylaştım. Akşam oldu ama hala bir kişi bile teşekkür etmemiş. Her Telden kategorisine "Sevgilimden ayrıldım. Moralim çok bozuk." , "Kendimi hiç iyi hissetmiyorum", "Saçlarım dökülüyor. Hangi şampuan.", "Arabamın arka sol tekerleği patladı. Ne yapayım" vs. vs. desem arkadaşlar konutu mesaj yağmuruna tutar. Hatta eklediğim konuya "güncel" yazdım diye PM'den mesaj atan arkadaşlar bile oldu. Sitem etmek istemiyorum ama içimden paylaşım yapmak da gelmiyor.

İyi çalışmalar.

Geri