Her yıl 10 bin bilişim uzmanı yetiştirilecekmiş...

Kodla Büyü
Öğrencilerin tableti 30 sn'de çözdüğü bir ülkede buna gerek var mı?

Çalışanlar, vatandaş haydi 30 olmasın, 50 bilemedin 52 saniyede bilişimi çözerler. Çok gereksiz hareketler bunlar(!) Ne gerek var bilişime.

Bilmeyen gitsin bakanın çocuuuna sorsun. O herşeyi biliyo.

:puhaha:
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Cem Kılıç stratejiyle ilgili olarak, "Bilişim sektörüne çok önem verilmiş. Diyebilirim ki önümüzdeki dönemin en parlak en gözde alanı bilişim olacak.
Bilgisayar Öğretmenliği için de aynısını diyorlardı şimdi getirdikleri hale bak.

Ülkemiz olsa olsa dünya bilişim üreticilerine pazar olur.
PC yi/tableti açıp kapatabilen çocukların çok zeki olduğunu düşünen ama o tabletin donanımının ve içerisindeki yazılımların nasıl üretildiğini düşünemeyen bir milli eğitim bakanımız var.

fahrican' Alıntı:
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Cem Kılıç stratejiyle ilgili olarak, "Bilişim sektörüne çok önem verilmiş. Diyebilirim ki önümüzdeki dönemin en parlak en gözde alanı bilişim olacak.
Bilgisayar Öğretmenliği için de aynısını diyorlardı şimdi getirdikleri hale bak.

Ülkemiz olsa olsa dünya bilişim üreticilerine pazar olur.
PC yi/tableti açıp kapatabilen çocukların çok zeki olduğunu düşünen ama o tabletin donanımının ve içerisindeki yazılımların nasıl üretildiğini düşünemeyen bir milli eğitim bakanımız var.
:+1:

fahrican' Alıntı:

Ne gelecekmiş arkadaş gelemedi gitti...

Bu bakanın çocuğunu kaçırıp 100 soruluk bilgisayar sınavına sokmak gerekli sonrada bunu medya ile paylaşalım bakalım kaç alıyor :mrgreen:

her-telden-f29/8-siniflar-ozgecmis-hazirlamaya-kalkarsa-t84153.html
Belkim iş bakanlığa kalır ve işi sevgili BT öğretmenlerine atar...tableti 3-5 dakikada çözen, zaten bilgisayarı bilen öğrencilerimize hemen bir müfredat hazırlamaya başlayalım;
Benim fikrim;
1- 9.sınıfta "Şeçmeli Bilişim Uzmanlığı Dersi 1" diye bir ders koyup, sonunda -facebook, google, twitter- uzmanı belgesi verebiliriz. Bu aşamada google anasayfa=internet olayını engelleyeceğiz.
2-10.sınıta "Şeçmeli Bilişim Uzmanlığı Dersi 2" de, -google gelişmiş arama, facebook hesap ayarları, kuş gibi nasıl ötülür- uzmanı belgesi düzenlenebilir.
3-11. sınıfta da online oyun uzmanlığı belgesi de düzenleyebilir. Hem de Milli Eğitim onaylı..

Evet fikirleriniz alalım...

Geri