Herkes internetten para kazanabilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ares24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ares24

Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• para.jpg
    para.jpg
    101.4 KB · Görüntüleme: 2,958
ares24' Alıntı:
Arkadaşlar interneten nasıl para kazanılacağına dair pdf formatında Chip dergisinin verdiği kitabı sizlerle paylaşıyorum inşallah işinize yarar...

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 07-2010-Para-kazanma.pdf

Hocam indirdim gayet güzel bir kaynak, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim güzel bilgiler var.
Ares hocam dosyayı hemen hotfile a yüklemişsiniz, uygulamaya başlamışsınız galiba bravo :lol:

ben reklamlardan ve anketlerden para kazanma yönleriyle uğraşıyorum bakalım daha meyvelerini yiyemedim ama emin adımlarla ilerliyorum :) kitap çok güzel anlatıyor. paylaşım için teşekkürler...

leoahmet353' Alıntı:
ben reklamlardan ve anketlerden para kazanma yönleriyle uğraşıyorum bakalım daha meyvelerini yiyemedim ama emin adımlarla ilerliyorum :) kitap çok güzel anlatıyor. paylaşım için teşekkürler...

:puhaha: hocam reklamlardan para yı anlarım da. anketlerden para kazanmaktan kastın eğer heryerde reklamları olan işsiz anne evde yarı zamanlı çalışarak haftada 2500lira kazanıyor , yok efendime söyleyim abuk subuk fotolar altlarında ayda 9bin tl maaş.
arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan kanmayın böyle şeylere. Onları hackerlar yapıyor. tüm dünyada birçok kişinin bilgisini ele geçiriyorlar . sonra o bilgileri de bir güzel satıyorlar. pasaport bile çıkartanları oluyor. uyarması benden...

para kazanmak istiyorsanız ben pek uğraşmadım ama kazananları biliyorum. Reklam veya Dosya paylaşım sitelerinine üye oup bol bol upload edip onları paylaşırsanız Bin tıklanma sayısı başına para ödüyorlar

yok hocam. para tıkla kazan sitesini dergi de görmüşsünüzdür. benim çalıştığım sitelerden biri de napolyon sitesi. ki sizin söylediğiniz gibi 2500 lira gibi vaatleri de bulunmuyor. biraz araştırma yaparsanız görürsünüz...

birkan' Alıntı:
ares24' Alıntı:
Arkadaşlar interneten nasıl para kazanılacağına dair pdf formatında Chip dergisinin verdiği kitabı sizlerle paylaşıyorum inşallah işinize yarar...

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 07-2010-Para-kazanma.pdf

Hocam indirdim gayet güzel bir kaynak, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim güzel bilgiler var.
Ares hocam dosyayı hemen hotfile a yüklemişsiniz, uygulamaya başlamışsınız galiba bravo :lol:

anladın demek ki

internette her yerde dolaşan şeyler. extradan indirme zahmetine gerek yok. Hatta internette daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

internette para kazanma işi hep mış miş, arkadaş, forumda bu işten para kazanan ya yok. Yada paylaşmak istemiyor.

gerçekten bu forumda internetten para kazanan var mı? çok merak ediyorum. bu konu hakkında çok yazı okudum çok reklam gördüm ama kendi arkadaş çevremde para kazanan hiç görmedim yada para kazandıklarını saklıyorlar paylaşmak istemiyorlar...

robotek hocam ben blackopsu hiç beğenmedim yaa..
siz bayaa beğenmişiniz sanırım..
konu çok sıkıcı geldi bana..

zamazing.org da yazıyorum. Tıklama başı para veriyor. aylık 40-50 $ oluyor bazen yazmaya bağlı...

Ama parası için değil hobi olarak yapıyorum. Yazmak hoşuma gidiyor.

Geri