HGS den saçma sapan mesajlar geliyor!!!

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba HGS uygulamasından 3 adet saçma sapan mesaj geldi birinde sadece x yazmışlar birinde argo ve küfür vardı birinde ise şu Bitcoin hesabına şu kadar para yatırmassanız tüm bilgilerinizi paylaşacağım gibi bişey yazıyordu. HGS uygulamasını kaldırdım. Başına böyle bişey gelen var mı

Şu an için olmaz, çünkü veri sızıntısı görünmüyor.
Kim söyledi :) Edevlet verileri de sızdırılmamıştı:) Maşallah dedemin gittiği doktor bilgisi bile var internette:)

Kim söyledi :) Edevlet verileri de sızdırılmamıştı:) Maşallah dedemin gittiği doktor bilgisi bile var internette:)

Üstte paylaştırmıştım aslında.
O mesajlar sadece iki şirketin de kullandığı duyuru (push notification) servisi OneSignal’e ait API keys’e ulaşanların kullanması nedeniyle olmuş.
PTT ve Anadolu Sigorta verilerinde bir sızıntı yok.

Şu haberde ayrıntılı bilgiler mevcut:

Böyle şeyler oltalamadır. Bunu yapanları yakalayıp kamuoyu önünde iyi bir ceza verecen bakalım yapıyorlar mı?
İnsanları sömürmek sistemleri sömürmekten kolaydır.Adam bilgilere ulaşıp verileri okuyabilmişse adamlar eğitimlidir.
Sistemleri öğrenmek yılları alır. Türkiyede böyle donanımlı bireyler olabileceğini zannetmiyorum.Eğitim sistemimiz
müsait değil.

Geri