hiçbir tuşa basmadan yüklenen Ghost imajı

Kodla Büyü

karesiweb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar
benim lab'da vestel promega bilg.lar var.
ghost kurtarma dvd leri alınmış çok da güzel kurarken takıyorum.
bütün veriler silinecektir uyarı bir tuşa bastığınızda diyor .
bir tuşa basıyorum sistem geri geliyor 10 dk içinde.

Ancak dyned 10 parmak yüklü değil eskimiş bir virüs prg. var.
ben bunların ayarının yapıldığı yeni bir ghost imajı almak istiyorum .
Aynen adamların labı kurarken aldığı gibi.
bir tuşa basınca sistem geri gelecek.
bunu anlatıp full prg. linkini de verebilecek arkadaşlar olursa çok makbule geçer.

Bu arada exper bilgisayarlarda acronisten randıman aldım fakat vestellerde alamadım. o yüzden ghost istiyorum bu sefer.

arkadaşım sendeki imaj cd sinin imajını bilisayarına iso formatında imaj al. aldığın imajı poweriso tarzı bir programla aç içindeki ghost yada acronis imajını sil. imaj açmak istediğin bilgisayarı istediğin şekilde windows ve programlarını kurduktan sonra istediğin programla imajını al ve poweriso ile daha önce ki sildiğin dosyanın içine eski ismi ile geri yerleştir.
burda dikkat etmen gereken şey senin cdde ki acronisc veya ghost sürümü hangisi ise aynı sürümle imaj alman. ve cd imajının içine eski alınmış imaj ismi ile kopyalamandır.
Aslında bunun kolay bir şekilde yapılması için gerekli kodlarla script dosyası yapılabilir ama benim bu konuda bilgim yok. Demin anlattığım metodu sıralama ve işlemleri doğru yapabilirsen çalışır. Bu yöntem benim kendi kendime bulduğum bir yöntem. tecrübelerime göre teori üretip yaptım tabiki bir kaç denemeden sonra iş tamam oldu.
Bu yöntemle en az 7 tane imaj cdsi değiştirdim. kesinlikle çalışıyor.
http://rapidshare.com/files/267460112/I ... en-Lz0.rar
http://www.2baksa.net/go/go.php?url=htt ... /oib870igl
bu dosyalar powerisonun iki farklı indirme sitesi şu an içinde test ettim linkler çalışıyor.
rar şifreleri www.2baksa.net
sen aşağıdaki adımları uygula

1- elindeki cd nin yukardaki programla imajını bilgisayara al.
2- yine aynı programla imajı aç ve içinden ghost.exe dosyasını dışarı çıkar
3. nero ile açılış cdsi yap ve ghost.exe dosyasını cd ye at ve yaz
4. pc nin tüm programalrını kur istediğin hale getir ve oluşturduğun nero açılış cd si ile ghostunu al
5. aldığın gho uzantılı dosyayı daha önce cddenalmış olduğun imajın içine atmak için power isoyu kullancan yine. yapman gereken şey power iso yu açıp cd imajına girip, ordaki gho uzantılı dosyayı silip, kendi almış olduğun gho uzantlı dosyanın adınıda sildiğin dosaile aynı isme getirip iso dosyasının içine atmak olacak.
6 isoyu en son cd ye yazıp deneyebilirsin.

takıldığın adımda özel mesaj atabilirsin.

windows 7 kur ve ordan imaj al(acronise ve ghosta da gerek yok windows 7 nin kendi kurtarma cdsini oluştur) 3 adımda kuruluyor ben laba kurdum hiçbir problemde yaşamıyorum ...

en iyi pc kendin kurduğun pc dir..

en iyi image dosyasısı kendin aldığındır.

en güvenli sağlam image ise dvdye çektiğindir.

karasi web arkadaşım istiyorki tek tuşla sistem otomatik olsun keşke olsa.

bunu asus Hp sony gibi laptop üreticileri özel programla yapıyor. keşkke o programları ele geçirebilsek.. mesela HP nin sistemi muhteşem harddiskte görünmeyen gizli bir bölümü var PARAGON prog. ile görebildim. ama içeriğine giremedim: :oops:

Geri