hiren boot 14 yardımı

Kodla Büyü

cihanmnsl

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merhaba

bilgisayarımıza (windows server 2008 r2) defrez 7 kurmuştuk....programı pasif yapıp kaldırmamıza rağmen defrez kendini kaldırmadı...ki başarıyla kaldırıldı demişti....hala ekranın sağ alt köşesinde simgesi çarpısız duruyor...

defrez kurulumu öncesi bir yedek almıştım....(server 2008 üzerinde bir tarihte ger iyükleme noktası oluşturdum) ancak defrez aktif olduğu için geri yüklemem bir işe yaramıyoru...

sistem daha açılmadan hiren boot 14 ile sistem geri yükleme yapmak itiyorum...ama nereden yapılaağını bilmiyorum...
yardımcı olacak arkadaş varmı....
çok acil...
saygılarımla....

cihanmnsl' Alıntı:
arkadaşlar merhaba

bilgisayarımıza (windows server 2008 r2) defrez 7 kurmuştuk....programı pasif yapıp kaldırmamıza rağmen defrez kendini kaldırmadı...ki başarıyla kaldırıldı demişti....hala ekranın sağ alt köşesinde simgesi çarpısız duruyor...

defrez kurulumu öncesi bir yedek almıştım....(server 2008 üzerinde bir tarihte ger iyükleme noktası oluşturdum) ancak defrez aktif olduğu için geri yüklemem bir işe yaramıyoru...

sistem daha açılmadan hiren boot 14 ile sistem geri yükleme yapmak itiyorum...ama nereden yapılaağını bilmiyorum...
yardımcı olacak arkadaş varmı....
çok acil...
saygılarımla....

sorun çözüldü arkadaşlar....

hemen nasıl olduğunu ifade edeyim...
biostan tarihi ileri alıyoruz...2099 yaptım
daha sonra baktığımda defrezin (sağ alt köşedeki ayunun) orada olmadığını gördüm...
daha sonra defrezi yeni kurar gibi yaptığımda bana install değilde uninstalll ifadesini verdi ve kaldırıldı...

bu arada ayrıca server 2008 r2 kullanarak yedek alma ile ilgili şunu ifade edeyimki serverin kendi içinden başlat-yönetimsel araclar-server yedekleme kısmından
alınan yedek bir imaj değildir....sadece klasörleri geri getiriyor....onu da anlamış oldum...yani oradan aldığım yedekle bir geri dönüşüm noktası(görüntüsü) olmuyor bilginize....başlatırken f8 basmanız, yada kurulum dvd si ile yeniden kurmaya kalkıp onar demeniz işe yaramıyor çünkü geri dönüşüm noktası olarak o yedek algılanmıyor....
en iyisi acronis ile imaj almak...
saygılarımla...
umarım yardımcı olmuşumdur...

Geri