HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ KURSLARI

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ KURSLARINA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYELRİNİZİ BEKLİYORUM ALES TE BİR TÜRLÜ SÖZEL İ ÇÖZEMEDİM....SAYISAL OLDUKÇA KOLAY YAPIYORUM... FAKAT SÖZEL DE İSTEDİĞİM BAŞARIYI BİR TÜRLÜ YAKALAYAMIYORUM....BU KONDAKİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM....

azimli biri isen hocam internetten indir evde çalışmanı tavsiye ederim mesela ben 10 parmak f klavye öğreneceğim dedim kendim program ile baya öğrendim. çokta iyi oldu,

ama kursa gidersen tabiki daha iyi verim alırsın

Sayın Hocam,

Konunun ilgilisi olarak şunları tavsiye etmekten onur duyarım:

1. Selahattin YAYLAMAZ - Okuma Zekası kitabını kesinlikle okuyun
2. Etkin Hızlı Okuma - Tuğrul TÜRKKAN kitabındaki egzersizleri 20 gün yaptığınızda okuma ve algılama hızınız en az 2 katına çıkar.

Kurslarda genelde çalışma disipline olmayan kişilere öneririm. Orda bilgisayar programları aracılığıyla süreç biraz daha kısa sürede bitirilmeye çalışılır. Nitekim, anlayarak hızlı okuma teknikleri kendi kendine 20 günlük bir çalışma ile çok rahat öğrenilir.

Kişiden kişiye değişmekle beraber ortalama bir Türk okuyucusu 150 kelime/dk'dan ortalama 800 kelime/dakika'ya çıkabilir. 800'den sonra için egzersizlere daha uzun süre devam etmek ve de en önemlisi her gün yoğun bir şekilde okumak gereklidir. Çünkü okumaksızın, hızlı okuma teknikleri geliştirilemez.

İyi çalışmalar dilerim.

Hocam en süper kursa da gitseniz en önemli şey 1.küçüklükten gelen bir okuma alışkanlığınız var mı? 2.Yoksa...bugünden tezi yok kütüphaneye üye olun.Hızlı okuma metine baktığınızda bütünü algılayıp beyinde hızlı bir şekilde yorumlama BEYİNDEKİ TOPLANAN KELİME KAPASİTESİ ile ilgilidir.Çok kitap okuduğumuzda farkında olmasak da beynimizde kelimeler cümleler anlamları depolanıyor.Ben de çok hızlı okuma teknikleri kitabı aldım.Burada yazılanlar sanki Amerikanın yeniden fethi gibi yazılmış metodlar.Aslında beyin zaten bu perensiplere göre yüzyıllardır çalışıyor.Tavsiyem kursa gitmeyin günlük bir saat belirleyin o saatlerde kitap okuyun.Bizde göz tembelliği var.Ben 10 tane kitap aldım 8 ay hiç okumadım.Hedef belirledim 10 kitabı güzelce 1,5 ayda okudum.Bir de zevkle okuduğunuz herşeyi okuyun çizgi romanlar karikatürler daha çok beyni görsel zekayı geliştiriyor

finefrenzy' Alıntı:
Sayın Hocam,

Konunun ilgilisi olarak şunları tavsiye etmekten onur duyarım:

1. Selahattin YAYLAMAZ - Okuma Zekası kitabını kesinlikle okuyun
2. Etkin Hızlı Okuma - Tuğrul TÜRKKAN kitabındaki egzersizleri 20 gün yaptığınızda okuma ve algılama hızınız en az 2 katına çıkar.

Kurslarda genelde çalışma disipline olmayan kişilere öneririm. Orda bilgisayar programları aracılığıyla süreç biraz daha kısa sürede bitirilmeye çalışılır. Nitekim, anlayarak hızlı okuma teknikleri kendi kendine 20 günlük bir çalışma ile çok rahat öğrenilir.

Kişiden kişiye değişmekle beraber ortalama bir Türk okuyucusu 150 kelime/dk'dan ortalama 800 kelime/dakika'ya çıkabilir. 800'den sonra için egzersizlere daha uzun süre devam etmek ve de en önemlisi her gün yoğun bir şekilde okumak gereklidir. Çünkü okumaksızın, hızlı okuma teknikleri geliştirilemez.

İyi çalışmalar dilerim.

Kitap önerileri için teşekkürler...

Bizim arkadaşlar Sınırsız oku programına gidiyorlar. 2 ay ücret 400 tl. çok faydası olmuş.

Geri