http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... er_id=2039 Türk Eğitim Sendikası sesimizi duydu ve Bakanlığa yazı gönderdi.... Dava açmaya hazırlar.
hardeniz' Alıntı:zorunlu formatörlüğe de açsalar en azından oda aradan çıkar.
mahon' Alıntı:hardeniz' Alıntı:zorunlu formatörlüğe de açsalar en azından oda aradan çıkar.
hocam zorunlu formatörlük diye bişey yok. bir öğretmene görevi dışında kendi isteği olmadan başka bir görev verilemez...
hardeniz' Alıntı:zorunlu formatörlüğe de açsalar en azından oda aradan çıkar.
sen kendini kütüphane formatörü ile bir tutabilirsin ama ben ne kütüphane ne TKY ne de boş işler formatorüyüm.Ben EĞİTİCİ bitefoyum ve o şekilde ifade edilmek istenirim.
Kütüphane formatörü : Öğrencilere kütüphane kullanımı,alışkanlığı ve sevgi vermek için ara sıra seminer düzenleyen ,5 günlük kursla eğitilen arkadaşlar.
Okul Çağında Olupta okula Gitmeyen Çoçuklar için geçen Ankara'da verilen 5 günlük kursla FORMATÖR olan 6 kişi var ilimde,
İnsan Hakları ve Demokratik Yaşam Formatörü : İsmi tam bu olmayabilir ama ilimzde bir öğretmen bu işin formatörlüğünü yapıyor.Hatta geçen hafta kurs verdi
İlk Yardım Formatörü : Ne iş yaptığını bilirsiniz.
Ergen Sağlığı... Formatörü : Tek işi sürekli kurs vermek olan formatör.... vs vs vs vs
yaren61' Alıntı:mahon' Alıntı:hardeniz' Alıntı:zorunlu formatörlüğe de açsalar en azından oda aradan çıkar.
hocam zorunlu formatörlük diye bişey yok. bir öğretmene görevi dışında kendi isteği olmadan başka bir görev verilemez...
nasıl yok ya bir çoğumuz istemeyerek zorunlu formatör olduk ne yazıkki