hizmet birleştirme

Kodla Büyü

mekrel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hizmet birleştirme yapmak için sgk nın internet sitesinden aldığımız hizmet dökümünü onaylatmak yeterli mi.. onu alıp milli eğitimde mi mebbise işliyoruz tam olarak izlemem gereken yolu tarif edebilecek biri var mı.. acil olarak yapmam gerekiyor yardım eden olursa teşekkürler..

Hocam, ben özel okulda çalışmıştım. Çalıştığım kurumda hangi tarihler arasında çalıstığıma dair kağıt aldım. Birde sgk dan hizmet dökümü aldım. Onu vermiştim. Ücretli yapan arkadaşlarımda çalıştığı okula bağlı il ilçe mem'den çalıştığına dair kağıt almışlardı.

sgk alınan hizmet dökümü internetten aldığımız dökümle aynı mı acaba.. internetten alıp onaylatsak bi sorun çıkar mı..

mekrel' Alıntı:
sgk alınan hizmet dökümü internetten aldığımız dökümle aynı mı acaba.. internetten alıp onaylatsak bi sorun çıkar mı..
hocam, sizin sgk dan belge almanıza gerek yok siz sadece ekteki gibi bir dilekçeyi ilçe mem e veriyorsunuz, gerisini onlar yapıyor sgk ya yazıyı göndermek onların işi ve gelen cevaba göre sizin hizmet süreleriniz hesaplanıyor ve mebbise işleniyor. ben sadece ekteki dilekçeyi verdim ve halloldu.

Ekli dosyalar

hocam sgk ya yazılması onlardan cevap gelip mebbise işlenmesi uzun zaman alıyor.. ben elden halletmek istiyorum nasıl daha kısa sürede halledebilirim acaba..

hocam işleminizi siz takip edeceksiniz ilçe memden, ben de çalıştığım okuldan belge ve sgk dan onaylı çıktı almıştım, o belgelerle gittim, almadılar biz kendimiz yazıyı gönderecez onlar bize bildirecekler dediler... sadece dilekçeyi kabul ettiler.

tamam hocam biz yine de şansımızı deneyelim.. çünkü hizmet birleştirme için dilekçe vereli 3 ayı geçti gerekirse tekrar göndeririz.. teşekkürler..

Hocam dileçenizi yazın başka herhangi bir evraka gerek yok.Üst yazı ile ilçe veya ile sevkettirin ve oradan özlük bölümünden ilgili şube müdürünün onayı ve üst yazısını sgk ya ulaştırın.Kalan kısmı sgk kuruma bir yazı yazacak ve özlüğünüze işlenir.

bende hizmet birleştirecektim ama dediler ki daha fazla kesinti olur maaşın düşer. emekliliğe yakın bi zamanda yaparsın.. bende bıraktım o yüzden.

mekrel' Alıntı:
tamam hocam biz yine de şansımızı deneyelim.. çünkü hizmet birleştirme için dilekçe vereli 3 ayı geçti gerekirse tekrar göndeririz.. teşekkürler..
hocam dediğim gibi gerekirse evrak numarasını alın ve kontrol edin evrağınızın durumunu...
sregy' Alıntı:
bende hizmet birleştirecektim ama dediler ki daha fazla kesinti olur maaşın düşer. emekliliğe yakın bi zamanda yaparsın.. bende bıraktım o yüzden.
oyle birşeyi hiç duymamıştım.

emekli sandığı falan birleşti ya sgk oldu. galiba onunla ilgili birşey var tam hatırlamıyorum ayrıntısını. 2009 veya 2010 dan sonrasını etkilemiyor galiba

Geri