zeynelabidin21
Site Gezgini
arkaşdalar vandaki seminere gidemeceğim web tabanlı içerik geliştirme sorun olurmu
Kesinlikle haklısın hocam. :alkis:zerdem' Alıntı:arkadaşlar ben bu konuda çok kızıyorum zümrelerime. o kadar çok önemli sağlık meselesi yoksa bu kurslar gitmek isteyipte size çıktığı için gidemeyen bir sürü arkadaş var siz kursa katılmak isteyip çıktıktan sonrada ne yapsamda gitmesem derseniz diğer gidipte kendini yetiştirmek isteyen arkadaşları mağdur etmiş oluyorsunuz. bence sağlık mazereti haricinde keyfe göre çıkan kursa gitmeyecekseniz bir daha kurslara başvurmayın. merak ediyorum mağlum kursa kaç kişi başvuruda bulundu. bir bakın . web tabanlı ise 200 felandır. 20 yada 40 kişi alınır. yazık değilmi insanlara
hakikaten kaç yıldır istiyorum hiç bi seminere çıkmıyor ismim, çıkanları da burda gitmemek için bahane arar görünce ben de kızıyorum. Yahu arkadaşım gitmeyecek idin de niye istedin yazdın bu semineri diye sormazlar mı adamazerdem' Alıntı:arkadaşlar ben bu konuda çok kızıyorum zümrelerime. o kadar çok önemli sağlık meselesi yoksa bu kurslar gitmek isteyipte size çıktığı için gidemeyen bir sürü arkadaş var siz kursa katılmak isteyip çıktıktan sonrada ne yapsamda gitmesem derseniz diğer gidipte kendini yetiştirmek isteyen arkadaşları mağdur etmiş oluyorsunuz. bence sağlık mazereti haricinde keyfe göre çıkan kursa gitmeyecekseniz bir daha kurslara başvurmayın. merak ediyorum mağlum kursa kaç kişi başvuruda bulundu. bir bakın . web tabanlı ise 200 felandır. 20 yada 40 kişi alınır. yazık değilmi insanlara