hizmet içi seminerine gitmesem ne olur

Kodla Büyü
bende gidememiştim böyle bi seminer/kurs a rapor almıştım ve raporuda kurs nerde düzenleniyosa oraya faxlamıştım, oradan böle bi yönlendirme yapmışlardı.

arkadaşlar ben bu konuda çok kızıyorum zümrelerime. o kadar çok önemli sağlık meselesi yoksa bu kurslar gitmek isteyipte size çıktığı için gidemeyen bir sürü arkadaş var siz kursa katılmak isteyip çıktıktan sonrada ne yapsamda gitmesem derseniz diğer gidipte kendini yetiştirmek isteyen arkadaşları mağdur etmiş oluyorsunuz. bence sağlık mazereti haricinde keyfe göre çıkan kursa gitmeyecekseniz bir daha kurslara başvurmayın. merak ediyorum mağlum kursa kaç kişi başvuruda bulundu. bir bakın . web tabanlı ise 200 felandır. 20 yada 40 kişi alınır. yazık değilmi insanlara

zerdem' Alıntı:
arkadaşlar ben bu konuda çok kızıyorum zümrelerime. o kadar çok önemli sağlık meselesi yoksa bu kurslar gitmek isteyipte size çıktığı için gidemeyen bir sürü arkadaş var siz kursa katılmak isteyip çıktıktan sonrada ne yapsamda gitmesem derseniz diğer gidipte kendini yetiştirmek isteyen arkadaşları mağdur etmiş oluyorsunuz. bence sağlık mazereti haricinde keyfe göre çıkan kursa gitmeyecekseniz bir daha kurslara başvurmayın. merak ediyorum mağlum kursa kaç kişi başvuruda bulundu. bir bakın . web tabanlı ise 200 felandır. 20 yada 40 kişi alınır. yazık değilmi insanlara
Kesinlikle haklısın hocam. :alkis:

zerdem' Alıntı:
hakikaten kaç yıldır istiyorum hiç bi seminere çıkmıyor ismim, çıkanları da burda gitmemek için bahane arar görünce ben de kızıyorum. Yahu arkadaşım gitmeyecek idin de niye istedin yazdın bu semineri diye sormazlar mı adama :D

Hocam benim de başıma geldi. Mazeretim oldu gidemedim. Web tabanlı içerik geliştirme kursuydu. Kurs hocasına sordum 3 günlük rapor al, bize faksla demişti.

Web tabanlı içer. gel. kursu I- Mersin de yapılmıştı 59 kişi gelmişti kursa, Van da ramazana denk gelen ağustos ayındaki II. kademeye ise ilk gün sadece 12 kişi katılıp, üç gün sonra 20 e yükselmişti. Kurstaki hoca o isimleri bir daha asla hiçbir kursa onaylatmayacağım diyordu. Forumlardan bakıyorum da o kadar istekli arkadaş varken neden hep şans diğerlerinden yana?

zümrelerimin bazılarında görüyorum. belki diğer öğretmen arkadaşlarda da vardır. tarihleri çakışan 3 kursa birden başvuruyor. 3ü de ilden geçip hie eğitimde onay bekliyor. en güzeli hangisi ise ona gidecem diyor. böyle olmaz. arkadaşlar 5 merkezi başvurma hakkınız var. farklı tarihlerde başvursun. çıksın hepsine gitsin. ona sözüm yok. çakışan tarihlerde başvurup 1 ine gidebilir zaten. e diğer 2si. bu biraz da bencillik bence.

BBNET
Geri